FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 11017 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego- 
[powiadom znajomego]    
Autor "Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego-"   

gerwazy250
 Wysłana - 27 luty 2012 13:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, szukam osób które już użyły jakiś gazów pieprzowych, nie wiem który wybrać a każdy producent zachwala tylko swój,boję sie też że kupie jakaś podróbe, a ja potrzebuje gazu który naprawde powali napastnika a nie tylko że będzie troche łzawił.po przeczytaniu lektury w necie , wyszło że te są najlepsze.

Smith&Wesson
WALTHER Pro Secur
FOX LABS 5,3
No i ja szukam najlepszego. Czy ktoś z was uzył któregoś z tych gazów. I czy takim gazem można naprawde powalić napastnika?
Za pomoc z góry dziekuje

baster-pl
 Wysłana - 29 luty 2012 15:17      [zgłoszenie naruszenia]

Też kiedyś miałem podobny dylemat. Chciałem kupić najlepszy gaz i nie wiedziałem, który. Wybrałem Walthera. Sprawdził się w całej rozciągłości. Jednym strumieniem załatwił 2 cwaniaków i przez lekko pół godziny nie potrafili iść w świadomym kierunku przez kapsaicynę w oczach. Być może są inne równie dobre gazy ale ja już nie szukam. Zawsze jak mi się skończy lub przeterminuje kupuje świeżego prosecura.

Misiu90
 Wysłana - 29 luty 2012 17:03      [zgłoszenie naruszenia]

Bierz Sabre Red Crossfire na militaria.pl , albo na kaliber.pl ma być pod koniec marca dostawa i będzie duży wybór Sabre. Ewentualnie Fox jak znajdziesz jeszcze na hotspray.pl. Jeśli w chmurze to jak największy.

ridz
 Wysłana - 19 luty 2014 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

na militaria.pl jest tak ogromny wybór, że na pewno znajdziesz odpowiedni po samych opisach produktów

priderock
 Wysłana - 22 luty 2014 19:50      [zgłoszenie naruszenia]

ja polecam ten [http://www.militaria.pl/tm/gaz_pieprzowy_policyjny_50_ml_p6763.xml] niedrogi, żelowy, sprawdzony

ridz
 Wysłana - 3 marzec 2014 21:59      [zgłoszenie naruszenia]

i chyba jest najpopularniejszy nie bez powodu.

Tira_misu
 Wysłana - 13 listopad 2014 18:25      [zgłoszenie naruszenia]

Ja również używam policyjnego. Jak do tej pory miałam jedną okazję aby z niego skorzystać, ale sprawdził się super. Polecam każdemu.

Miód, chociaż słodki, nadmiarem słodyczy tłumi apetyt i sprowadza mdłości...

ddav
 Wysłana - 13 listopad 2014 23:48      [zgłoszenie naruszenia]

priderock wrzucił właściwy, mój ulubiony :) jego zaletą jak i wadą jednocześnie jest ten barwnik tylko ( w zależności od okoliczności użycia)

[uciec-do-legii].************/

[http://www.facebook.com/Daje.cynk.Tanie.alko]

Tira_misu
 Wysłana - 18 listopad 2014 12:14      [zgłoszenie naruszenia]

Chyba raczej zaletą, w końcu używamy go w razie zagrożenia i ułatwia to później identyfikację napastnika. Tylko czy 50 ml wystarcza? Jak to jest w praktyce?

ddav
 Wysłana - 19 listopad 2014 18:13      [zgłoszenie naruszenia]

Tira_misu tak jak mówisz, ale po prostu pominę temat dlaczego negatywny. 50 ml wystarczy Ci na bardzo długo.

[uciec-do-legii].************/

[http://www.facebook.com/Daje.cynk.Tanie.alko]

Tira_misu
 Wysłana - 19 listopad 2014 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

Ok, nie wnikam w jakich celach jeszcze go używasz :p a odpowiedź "długo" mnie nie satysfakcjonuje... Wolałabym wiedzieć czy mogę nim psikać przez 5 czy przez 10 sekund? Tak dla własnego spokoju ducha.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego-

Strony: 1 2 3 4