Witam wszystkich :), początkowo miałem w ogóle nikogo o to nie pytać, no ale cóż stało się - potrzebuje pomocy. Znalazłem sobie dziewczyne, jesteśmy już jakiś czas ze sobą i mamy zamiar uprawiać seks, problem o ile można to nazwać problemem polega na tym, że ja jeszcze nigdy nie uprawiałem sexu, a moja partnerka miała przede mną kilku partnerów. Tak, Ona wie o tym, także spokojnie nie musze Jej nic mówić. Chciałbym poprostu mimo wszystko zrobić na Niej jak najlepsze wrażenie i jak najlepiej Ją zadowolić. Nie wiem poprostu jak się do czego zabrać (a chciałbym, żebym to ja miał inicjatywe). Pytanie od czego zacząć? Wspaniała atmosfera i odpowiedni nastrój to nie problem. Dajmy na to, że leże z Nią w łóżku i już jesteśmy nadzy i co wtedy? Mam zacząć od pieszczot Jej ciała > minetka > penetracja? Co zrobić, żeby Jej i mi się podobało?
wypisz sobie wszystlie punkty na kartce, a potem w trakcie zerkaj co masz roobić, tylko żadnego nie pomiń !!
Pytanie od czego zacząć? Wspaniała atmosfera i odpowiedni nastrój to nie problem. Dajmy na to, że leże z Nią w łóżku i już jesteśmy nadzy i co wtedy? Mam zacząć od pieszczot Jej ciała > minetka > penetracja? Co zrobić, żeby Jej i mi się podobało?
nie stanie ci wiec na lezeniu nagich cial obok siebie poprzestanie
pieniądze szczęścia nie dają...szczęście daje ich wydawanie ;)
Pytanie od czego zacząć?
od gumy chyba, że pominąłeś jako oczywistość
poza tym j/w może zjeść Cię stres i Ci nie stanie - przygotuj się na to - albo na przedwczesny wytrysk
długo ze sobą jesteście to Ty powinieneś wiedzieć, co sprawia jej przyjemność, co lubi
z seksem to tak samo jak z całowaniem - każdy to potrafi, to się ma w genach, choć może pierwsze próby wychodzą niezgrabnie
na koniec - jeżeli powiedziałeś jej, że to Twój pierwszy raz, a ona coś do Ciebie czuje, to zrozumie, że coś może nie wyjść, bo nie masz doświadczenia