FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 1044 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Porad¼ta który zestaw g³o¶ników wybrac 
[powiadom znajomego]    
Autor "Porad¼ta który zestaw g³o¶ników wybrac"   

osochozi
 Wys³ana - 19 marzec 2007 15:15       

Przeniesiona przez xami z dzia³u 'Motoryzacja ARCHIWUM'. | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ swoje BMI

No wiec zdecydowa³em siê na zestaw odseparowany woofery Phonocara + tweetery - nie komentowac czy dobry czy z³y wybór.
Teraz tylko mam dylemat poniewa¿ wystepuja 3 zestawy:
1)[********/vbc] - Phonocar + tweetery Phillipsa , ponoæ lepsze (chyba na elektrodzie te¿ ktos zachwala³ ,¿e lepsze od SinusLive).Tweetery z wbudowanymi kondensatorami wiec odpada montaz zwrotnicy wiec +.Cena tez najnizsza 119z³.Ale..sek w tym ,ze chce je zamontowac w Lanosie a z racji ze dedykowane do aut z koncerny VW obawiam siê ,¿e sa przeznaczone do montazu wewnetrznego w fabryczne miejsca tj. s± bez obudowy i jak zamontuje na slupku bede wygladac --->
2)[********/vbe] -Phonocar + tweetery SinusLive neo13s +zwrotnice.Zaleta ,¿e tweetery widze z kablem , w obudowanych nic tylko montowaæ.Jest zwrotnica choc fakt ze*****owa.Cena 139z³ wiec drozej.Tyle ,¿e ponoæ Phillipsy graja lepiej...niestety nie mam mozliwosci osobistego odsluchu wiec opieram sie na opiniach z neta.
3)[********/vbf] - j/w Phonocary + Sinusy (napisane ze do wyboru- nie wiem o co chodzi , ze moge wybrac miedzy najgorszymi 100 a neo 25 ) , tyle ze lepsze zwrotnice.Cena 139z³ + 10z³ przesylka wiec drozej
I teraz dylemat.Przy opcji z Phillipsami -> taniej , ponoc lepiej graja ale nie wiem czy dam rade estetycznie zamontowac je w Lanosie no bo gdzie?W obudowe lusterka chyba nie wejda , z kolei na wierzu takie "gole" troszke kicha.Dodatkowo odpada kwestia montazu zwrotnic.
Odnosnie opcji 2) i 3) -> gdzie sie montuje te zwrotnice bo nie wiem Mam je ew. zamontowac w wewnetrznej stronie boczka tzn. miedzy blacha a boczkiem??Gdzies w wnetrzu drzwi?Wlizie to w ogole?
Moze ktos mial kontakt z ww tweeterami i moze ssie podzielic swoimi wrazeniami

"GIVE ME BEER OR GIVE ME DEATH! OR GIVE ME BOTH!"

phantoomm
Fanta
 Wys³ana - 19 marzec 2007 15:15      [zg³oszenie naruszenia]

[http://www.insomnia.pl/%3D%3D%3D_CaR_Audio_%3D%3D%3D-t164281.html]

"no tak niestety jest, ze 3 lata ciê¿kiego zapierdalania, ale wiesz koninktura to sie zapieprzalo po 22h
"Bo¿e chroñ mnie przed przyjació³mi bo przed wrogami sam siê uchroniê"
MKD- macie dla odmiany ladna sztunie
Piolek- juz wole tych ch³opaków

Znawca -

osochozi
 Wys³ana - 19 marzec 2007 15:26       [zg³oszenie naruszenia]

Nie zauwazylem ,¿e jest podwieszony.Mozna kasowac.

"GIVE ME BEER OR GIVE ME DEATH! OR GIVE ME BOTH!"

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

Porad¼ta który zestaw g³o¶ników wybrac