Autor |
"Postinor Duo" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Pewnie kupiła RU albo cytotec;/
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-11-05 16:08:03
|
|
hallucyon
|
|
niekoniecznie, miareczko
sa inne leki, dostepne na recepte, ktorych efektem ubocznym jest poronienie |
Ekspert -
 |
|
|
lucas761
|
|
Stosowałem kiedyś postinor. I to z bardzo wielkim efektem. Wątpilem ze sie uda. W sobote guma pęka, a postinor w poniedzialek. Szanse nikłe, ale bylo ok. Moze i bez tego leku też by nie bylo ciąży, ale tego to już sie nigdy nie dowiem.
A co do tabletek wczesnoporonnych mial bym opory przed zastosowaniem czegoś takiego
|
|
hallucyon
|
|
"Stosowałem kiedyś postinor."
fiu, fiu, zawsze myslalem, ze jestes facetem
"I to z bardzo wielkim efektem."
z jakim?
biegales tego dnia czesciej do toalety ze stolcem?
"Wątpilem ze sie uda."
tez bym watpil
"W sobote guma pęka, a postinor w poniedzialek. Szanse nikłe, ale bylo ok. Moze i bez tego leku też by nie bylo ciąży, ale tego to już sie nigdy nie dowiem."
a szkoda, bo nagroda rockefellera czeka
"A co do tabletek wczesnoporonnych mial bym opory przed zastosowaniem czegoś takiego"
hmmm, to dobrze, bo juz pomyslalbym, ze postinoru ci nie dosc, mezczyzno |
Ekspert -
 |
|
|
zamela
|
|
moze ktos napisz co na temat " RU " ??
a tak poza tym to musialem dzisiaj tez kupic Postinor Duo bo badziew New Cars nie dal rady :/ do stosunku doszlo okolo 12h przed podaniem 1 tabletki mam nadzieje ze bedzie wsyzstko dobrze
|
Behemot_
|
|
lekarz przepisze spoko ale jak dziewczyna powie ze pekla guma, a nie jakis owijanie w bawelne ze nie jest pewna, albo chce miec na zapas.
|
|
zamela
|
|
mi 2 lekarzy nie chcialo wypisac ale poszedlem do rodzinnego poweidzialem co i jak wiec wziela kartoteke kolezanki i na nią wypisala :] ale ten specyfik drogi 74zł :/ mam mysle ze wszystko bedzie OK bo ja zawsze wszystko czarno widze
|
Behemot_
|
|
no wlasnie ,nie chcieli wypisac bo facet jestes. skad ma lekarz wiedziec, czy nie bedziesz tego pozniej opychal za podwojna cene, zdesperowanym malolatom, ktorym chlopak powiedzial ze w czasie pelni ksiezyca i po siedmiu setkach wodki sie nie zachodzi.
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Nie wiem czy choć jadna na 100 osób wie jakie ten lek ma skutki uboczne;/
Lekarz ma obowiązek przebadać pacjentkę przed wypisaniem recepty.
Ma także, prawo nie dać recepty ,gdyż nie jest to lek ratujacy zdrowie.
|
|
zamela
|
|
moze nie jest to lek ratujacy zdrowie ale po czesci ratuje zycie nie ejdna mloda mama po dowiedzeniu sie o nie planowanej ciazy planuje popelnic samobojstwo znam wilka takich przyapdkow :]