Zeby nie być młodą mamą trzeba mieć troszkę odpowiedzialności , a jeżeli nie jest się gotowym na konsekwencje to poczekać z seksem aż się stanie dorosłym.
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2006-11-08 18:27:57
Trzeba ćwiczyć
"moze nie jest to lek ratujacy zdrowie ale po czesci ratuje zycie nie ejdna mloda mama po dowiedzeniu sie o nie planowanej ciazy planuje popelnic samobojstwo znam wilka takich przyapdkow"
i*****?
ze niby to zagrozenie popelnienia samobojstwa przez kobiete ma byc argumentem do wypisywania recept na postinor duo?
za glupote trzeba placic
"lekarze powinni bez problemu wypisywac recepty na tego typu leki jest to wkoncu forma antykoncepcji"
taka wypowiedz swiadczy o calkowitym braku zdolnosci przewidywania mozliwych konsekwencji swoich czynow
ow brak jest cecha dziecka
ktorego charakteryzuje myslenie *po* a nie przed
autorze/autorko, jeszcze nie dorosles/doroslas do uprawiania seksu
wbrew pozorom postinor duo
to lek z wieloma objawami ubocznymi
zawsze nalezy rozwazyc za i przeciw
jest to forma antykoncepcji stodowana PO oczywiscie tylko w naglych wypadkach ja nie produkuje prezerwatyw nie wiem co jest w paczce czy dany egzemplarz nie ma wad fabrycznych a jak sie trafi przypadek ze guma peknie to co wtedy ??? to chyab po to wprowadzono do sprzedazy wlasnie te tabletki
nie napialem ze mozna je stosowac po kazdym stosunku pluciowym tylko w naglych wy[padkach
Duży apetyt to ostatnia, rzecz jaka powinna Cię martwić
No i widzę,ze to nie pierwsze Twoje problemy? Moze czas o tabletkach pomyśleć?
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-11-08 23:47:53