Autor |
"Postinor Duo" |
|
mlkv
|
|
Odezwała się picza która nie umie czytać ulotek na kondomach.
 |
|
|
nata1989
|
|
Och jej przepraszam, nie wiedziałam że to forum tylko dla facetów i to w większości tych którzy myślą wyłącznie ****ami, już zmykam :) |
 |
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
nata smarkulo. Jestem wujkiem dziewczyny w Twoim wieku (1989)?
Narazie jestec mloda *****.. i nic nie wiesz. stawiam stowke ze kazdy normalny zdrowy facet(jak starszy to juz niebo) moze Cie szybciutko zbajerowac.
Specjalista -
 |
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
Zreszta ostatnio dowiedzialem sie od mlodej 20 (no bardziej 21), do ktorej kolesie w jej w wieku nie maja dostepu...ze jestem strasznie madrym facetm i bardzo madrze gadam (pomijajac fakt ze bylem okrutnie zjarany i na***any, tak ze sam bym sie wstydzil ze soba porozmawiac)...oprocz tego stawiala drinki i mnie teraz katuje smsami.
Nie wiele Wam trzeba. Im mlodsze tym glupsze. a wiek < 23 to masakra. chociaz te niewiele starsze tez sa"mondre" inaczej
Specjalista -
 |
|
|
nata1989
|
|
Tak się składa że to nie jest mój wiek :) widzisz już się tłumaczysz :)) śmieszne. Mówie -nie wejde tu więcej. Bye dzieciaczki. |
 |
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
Mozliwe faktycznie!
Bo to data odbycia pierwszego stosunku w wieku 11 lat
jednego pokemona mniej
Specjalista -
 |
|
|
mlkv
|
| Wysłana - 1 kwiecień 2008 07:41 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
jagnaK
|
|
still waiting
Zmieniony przez - jagnaK w dniu 2008-04-02 10:05:11 |
 |
|
|
Dorota235
|
|
jestem w 9 dniu cyklu, 7dnia mialam wpadke ze swoim chlopakiem.mam zazwyczaj regularne cykle 28dniowe.zastanawiam sie czy moge byc w ciazy? robilam juz test ale to chyba jeszcze za wczesnie,wyszedl negatywny. gdybym teraz wziela tabletke to czy by to cos dalo? |
 |
|