Autor |
"Postinor Duo" |
|
Gabi.sar
|
|
A ja mam pytanko : ile dni po zażyciu tabletki mogą wystąpić wymioty, nudności ?
Czy 8 dni to normalny objaw? |
 |
|
|
Daw90
|
|
A wiec tak witam wszystkich, dzis uprawialem sex z moja dziewczyna i podczas stosunku gumka pekla i doszedlem w niej, jest niepelnoletnia czy bedzie problem zeby zarejestrowac sie u ginekologa? |
 |
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
|
|
GoldenEyes
|
|
tzn jak ma te 15/16 lat skonczone to moze isc bez opiekuna panstwowo
aczkolwiek mozecie trafic na taka przychodnie,ktora moze robic problem z niepelnoletnoscia i prosic o opiekuna-bywa roznie dlatego zawsze lepiej juz wczesniej byc zarejestrowanym,aby wiedziec czego sie po lekarzu spodziewac
wiec jesli dysponujecie pieniedzmi to do prywatnego-wieksza pewnosc,ze zapisze
Specjalista -
 |
|
|
Dafnesss
|
|
|
|
Dafnesss
|
|
;)chciałam dodać ze pojechałam z koleżanką i moim chłopakiem ...i ze bardzo byłam zestresowana jak miałam połknąć tą tabletke...
3 majcie sie:* |
 |
|
|
ros_a
|
|

blagam!!!pomozcie mi!!!strasznie sie boje...
ostatnia miesiaczke mialam 1 sierpnia...zwykle nastepna dostaje po okolo 30 dniach...okres trwa u mnie tak 7 dni...pozniej 1 do 2 dni plamienia-tak jest zawsze...
piatego dnia okresu przytafila mi sie wpadka...nastepnego dnia pobieglam szybko do apteki i kupilam postinor duo...zazylam zgodnie z instrukcja...
jakis dzien po zazyciu mialam brunatne plamienie, ale nie mialam ani mdlosci ani biegunki...
teraz czekam na nastepna miesiaczke, ktora powinnam byla dostac 1 wrzesnia...i NIC!!!mam typowe objawy przedmiesiaczkowe, tj bole w podbrzuszu..,no i problemy z cera...jednak nadal nie mam okresu...strasznie sie denerwuje...czy stres jaki przechodze moze byc przyczyna opoznienia?
jakis czas temu mialam ez grype i bralam leki..,bylam oslabiona...moze to tez ma jakies znaczenie?
blagam pomozcie!!!
nie chce isc narazie do lekarza...
czekam na odpowiedz, za ktora z gory dziekuje :*
|
|
Motylek86
|
|
Nie jesteś w ciąży. Taka dawka hormonów jaką ma postinor przestawia organizm i okres.
|
ros_a
|
|

dziekuje ci bardzo za uspokojenie mej histerycznej duszyczki:)
w takim razie czekam na...no wiadomo, co nie:)
pozdrawiam:)
|
|
klawn
|
|
Witam Wzielam postinor po 39 godzinach pomogl mi dostalam okresu
tydzien po kochalam sie z chlopakiem i chcialam zapytac jak by sie spuscil tydzien po wzieciu postinoru czy bym zaszla w ciazy?????Bede wdzieczna za odpowiedz |
 |
|