"""tak naprawde postinor duo dziala tylko jak twoja kobieta wezmie pierwsha tabletke do 10 h po stosunku aby pojawila sie tzw "blokada" przeciw plemnikom w postaci śluzu,trudnego do "przejscia" plemnikom.dwa opakowania nic by ci niezdzialaly poniewaz juz po niezadzialaniu 1 tabletki kiedy jest sie jush w ciazy, te tabletki nieingeruja w wiekshosci w proces plodu.wiem bo sama "biegałam" po to i niestety spoznilam sie zapewne w godzinach.a o tym dowiedzialam sie dopiero od specjalisty z Łodzi... """
---moja kumpela postinor -1tabletke przyjęła po ponad 24h i nie jest w ciąży, chyba jej się udało
oczywiscie jesli to prywatny. Idziesz i mowisz panie poratuj postinorem - zawsze lepiej isc do faceta bo z babkami roznie bywa
Poradźcie. dziewczyna w tamtym miesiacu (jakos na poczatku) brała postinor. Po nim miała szybciej okres (prawie dwa tygodnie). Normalanie ma pod koniec miesiaca. Powiedzcie mi, w tym miesiacu powinna miec okres normalnie (pod koniec miesiąca) czy tak jak w poprzednim (około 15-16). Prosze o odpowiedź.
Jam czescia tej sily, ktora wiecznie zla pragnac,
wiecznie czyni dobro
Noctua Summe Farmosa Parvula