Autor |
"Postinor Duo" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
Carter1988
|
|
dzieki.dodajesz mi otuchy bo w tamtym poscie juz zostalem postraszony troche.ale dalej nie wiem co o tym myslec.sprzeczne informacje dostaje od dziewczyny po wizycie u lekarza,inaczej dane przedsatwione sa w zrodlach na necie.moze tej nocy uda mi sie zasnac... |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Wiele też zależy czy to był stosunke zupełnie bez zabezpieczenia? Czy z wytryskiem czy tylko pękła wam gumkaw trakcie?
|
|
Carter1988
|
|
to byl stosunek bez zabezpieczenia ale przerywany.trwal jakies 5min az dziewczyna dostala orgazm,pozniej skonczyla ustami.jednak martwi mnie to ze dziewczyna przestala brac pigulki i 2dni wczesniej w trakcie okresuu powinna zaczac nast opakowanie ciles i nie zaczela.
|
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
To,że nie było wytrysku w kobiecie sporo zmniejsza szanse na ciążę.
Ale nie rozumiem jak można kochac się bez zabezpieczenia;/
Czemu przerwała tabletki?
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-11-05 10:02:13
|
|
Carter1988
|
|
przerwala bo miala taki kaprys,bez konkretnego powodu.nie powiedziala mi ze 2dni wczesniej miala wziac tableke.utrzymywala ze jest zabezpieczona.miejmy nadzieje ze bedzie ok |
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Oj widzę,że dziewczyna chce zostać mamą
|
|
hallucyon
|
|
@ carter1988:
"miejmy nadzieje ze bedzie ok"
zapamietaj sobie do konca zycia:
nadzieja matka glupich
(i nie, prosze nie mowic, ze kazda matke nalezy szanowac )
partnerka--moim zdaniem--do wymiany
jest szczytem s****ysynstwa takie wybryki robic i miec jeszcze czelnosc klamac przez rznieciem |
Ekspert -
 |
|
|
Hadouken
|
| Wysłana - 5 listopad 2006 16:01 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Hadouken
|
|
Ja mam pytanie. Ostatnio wsrod moich znajomych miala miejsce nieciekawa "akcja".
Jedna dziewczyna pozyczyla od drugiej 1.5 tysiaka (!!!) na cos nazywanego "tabletka wczesnoporonna" z przyczyn wiadomych.
Moze ktos napisac o co biega? Z tego co tu napisala Nicci postinor kosztuje 6 dyszek. 1.5 tysiaca trzeba wybulic za lewa recepte czy jak?
EDIT: Wyjasnilo sie. Nie wiedzialem o "Drobnym" szczegole. Babka byla w drugim miesiacu ciazy
Zmieniony przez - Hadouken w dniu 2006-11-05 16:05:25
Znawca -
 |
|