FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7580 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Potrzebne trzeźwe spojrzenie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Potrzebne trzeźwe spojrzenie"   

marian1970
 Wysłana - 7 czerwiec 2016 11:13      [zgłoszenie naruszenia]

"Dziś dostałem wiadomość jaka to jest szczęśliwa, i jak to ją docenia nowy gość, a tydzień temu płakała i mnie kochała"

można by pokusić się o elaborat na temat babskich gierek
i wzbudzania zazdrości ale ...będzie krótko:
odpuść bo łeb ma pani zyebany ostro.

Tex31
 Wysłana - 7 czerwiec 2016 17:16      [zgłoszenie naruszenia]

Jestes przed 30stka i chcesz sie ustatkowac?? Na uj ci to? Zaraz sie zacznie najlepszy okres zycia chłopie. Dodaktowo jesli mowisz ze zawodowo dopbrze to kvrwa panie. CHyba ze jestes brzydki jak kupa to sie żeń.

Jeszcze mi tu niegrzeczny żółwik potrzebny

Ekspert -

joejoe
 Wysłana - 7 czerwiec 2016 18:18      [zgłoszenie naruszenia]

No zawodowo dobrze, bo prowadzę własną działalność. Brzydki ani oderwany od rzeczywistości też nie jestem. Ubrać się potrafię. No może z 5kg by się przydalo zrzucić. No ale jakoś tak brakuje pospędzania z kimś czasu sam na sam na poważnie.

Zmieniony przez - joejoe w dniu 2016-06-07 18:19:28

Tex31
 Wysłana - 7 czerwiec 2016 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

No nie wiem, powiem tak, rozstalem sie z babą jak mialem 28 lat, fakt byłem troche zapuszczony, więc wziąłem się za siebie, schudłem z 95 do 78, prace w miare dobra miałem i wlasne mieszkanie i w wieku mniej wiecej 30 lat przeztyłem najlepsze lata w swopim zyciu pod względem zabawy itd. Trwało to ze 2 lata, ;potem juz znowu zwiazek i nuda. Więc z mojej perspektyuwy jesli masz takie rozkminy jak wyżej, to znaczy ze za mało jeszcze miales tych przygód żeby sie wiązać na stale, i tak cie laska jeszcze nie jedna wydyma.

Co do spędzania czasu z kimś to przeciez zaden problem, a czy to bedzie na powqażnie przeciez tego nie wiesz więc ciesz się zyciem, tym że jestes młody, masz kase, mam nadzieje ze zdrowie tez, więc masz wszystko żeby byc szczesliwym. Szalom

Zmieniony przez - Tex31 w dniu 2016-06-07 19:00:31

Ekspert -

max-scifi
 Wysłana - 7 czerwiec 2016 22:01      [zgłoszenie naruszenia]

Na moje, to laska kombinuje jak tu wzbudzic zazdrosć i / lub zainteresowanie. Raczej odpali jej sie aplikacja gonic królika. oczywiscie jak cie juz dogoni to da ci kopa w dupe.

Tex31
 Wysłana - 9 czerwiec 2016 12:38      [zgłoszenie naruszenia]

^dokładnie

Ekspert -

joejoe
 Wysłana - 9 czerwiec 2016 14:48      [zgłoszenie naruszenia]

Aktualnie żadnych królików nikt nie goni, obustronna cisza i brak kontaktu, może to i dobrze.

joejoe
 Wysłana - 12 listopad 2017 17:58       [zgłoszenie naruszenia]

A dodam dla potomnych. Po kilku miesiącach ciszy panna się odezwała sms, a wtedy już razem mieszkała z tamtym typem. No i jakoś się kontakt wirtualny odnowił, ale wiem, że jakbym przycisnął to by było spotkanie i pukanie. Tak to się jakoś ciągnęło z przerwami parę miesięcy aż w końcu pijany i naćpany napisałem jej kilka słów "prawdy" i myślę, że już nigdy się nie odezwie. Mniejsza z tym.

Apeluję o przywołanie mnie do porządku i porządne pievdolnięcie mnie w łeb. Ostatnio psychicznie jestem jak baba z okresem, huśtawka nastrojów, uciekanie w używki, izolacja i siedzenie w domu i czuje, że wariuję. W tematach pannowych cisza. Proszę mocno pievdolnąć mnie w głowę, przypomnieć gdzie powinny być jaja, oraz ustawić do pionu. Z góry dziękuję.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Potrzebne trzeźwe spojrzenie

Strony: 1 2