FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 7601 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
Potrzebne trze¼we spojrzenie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Potrzebne trze¼we spojrzenie"   

joejoe
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 15:14        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Witam Panowie i Panie, nie s±dzi³em, ¿e do Was wrócê, a jednak, pomogli¶cie wtedy, mo¿e pomo¿ecie i teraz.

Na pocz±tek dodam, ¿e swoje lata ju¿ mam (przed 30stk±), mieszkam sam, zawodowo lepiej ni¿ dobrze.

Z 3 lata temu bêd±c singlem pozna³em fajn± dziewczynê i co¶ zaiskrzy³o. Ona by³a wtedy w ¶rednio szczê¶liwym zwi±zku, ale mimo to spotykali¶my siê, by³ seks. Mo¿na powiedzieæ, ¿e wziê³o nas oboje mocno, ale ona postanowi³a próbowaæ ratowaæ swój zwi±zek (g³ównie ze strachu przed opini± rodziny, strachem przed wej¶ciem w co¶ nowego, itp.).

Przestali¶my siê kontaktowaæ na jaki¶ czas, ja w miêdzy czasie pozna³em inn± dziewczynê, z któr± nie by³em w zwi±zku, ale o niej potem.

Po roku czasu nie uda³o siê pannie nr 1 uratowaæ zwi±zku, rozsta³a siê i nasz kontakt znowu siê pojawi³. Trwa to jaki¶ rok. W tym czasie by³o bardzo burzliwie. Ona jasno okre¶li³a siê, co do mnie czuje i ¿e chcia³aby zwi±zku. Ja serwowa³em jej ogromn± hu¶tawkê. Pozwala³em siê zbli¿yæ do siebie, a potem odrzuca³em. Seks funkcjonowa³ na spontanie (i pod tym wzglêdem dobrali¶my siê cudownie). By³em niezdecydowany, brak moich decyzji nie powodowa³ ¿adnych konsekwencji. Mo¿na powiedzieæ, ¿e kawa³ gnoja ze mnie, po prostu ¿y³em sobie swoim ¿yciem bez zobowi±zañ, a kiedy mia³em chwile s³abo¶ci to zawsze by³a ona. Typowo razem czasu spêdzali¶my ma³o, w wiêkszo¶ci to by³y wspólne wypady ze znajomymi, które koñczy³y siê u mnie lub u niej.. W miêdzy czasie trwa patologiczna relacja z t± drug± pann± (patologiczna, bo w sumie siê ju¿ od pewnego czasu nie spotykamy, ale mamy kontakt pisano-telefoniczny, taka przyja¼ñ z domieszk± patologi-spowiadanie siê sobie co siê robi i gdzie jest i z kim, itp.). Chyba te¿ ta sprawa powodowa³a, ¿e nie decydowa³em siê na zwi±zek z pann± nr 1, bo wiedzia³em, ¿e skoñczy siê przyja¼ñ z pann± nr 2, a przyzwyczaili¶my siê do nawet tego kontaktu wirtualnego.

Od kilku tygodni zacz±³em siê zastanawiaæ nad tym wszystkim, ¿e stojê w miejscu w ¿yciu prywatnym, ¿e chcia³bym co¶ zmieniæ, przemeblowaæ ¿ycie. Zacz±³em siê zastanawiaæ nad zwi±zkiem. W miêdzy czasie dowiedzia³em siê, ¿e panna nr 1 pozna³a pewnego go¶cia, który siê ni± zainteresowa³ i ona nim równie¿. I nie ukrywam, ¿e to mnie ubod³o. Prêdzej, gdy nie chcia³em z ni± byæ ona równie¿ stara³a siê z kim¶ spotykaæ, ale jako¶ wtedy nie robi³o na mnie to wra¿enia. Tydzieñ temu mieli¶my rozmowê, powiedzia³a mi, ¿e koñczy ten etap w swoim ¿yciu, ¿e d³u¿ej nie bêdzie na mnie czekaæ, ¿e chce u³o¿yæ sobie w koñcu ¿ycie, ¿e za du¿o siê ju¿ miêdzy nami wydarzy³o, ¿eby¶my mogli byæ razem. Ale wydaje mi siê, ¿e mówi±c to mia³a nadziejê, ¿e zareagujê, ¿e nie pozwolê jej odej¶æ, i ¿e zdecydujê siê na normalny zwi±zek. Nie powiedzia³em nic.

Od naszej rozmowy mija tydzieñ, a ja toczê wewnêtrzn± walkê z sob±, czy podj±æ dzia³anie, zerwaæ kontakt z pann± nr 2, pokazaæ pannie nr 1, ¿e mi zale¿y, ¿e potrafiê byæ taki jak na pocz±tku, czy ogarn±æ siê porz±dnie i przypomnieæ sobie jak siê poznaje nowe kobiety.
Wiem od niej, ¿e spotyka siê z tym go¶ciem, nie s± jeszcze razem, ale "co¶ jest na rzeczy".

Wiêc albo JUTRO jadê do niej i mówiê jak jest, ¿e chce wszystko zmieniæ z pe³nym zaanga¿owaniem i niech sama wybierze czy chce spróbowaæ ze mn±, ale ju¿ na powa¿nie, czy z nowym go¶ciem, albo nie jadê do niej i zrywam kontakt i niech uk³ada sobie ¿ycie bez mojego mieszania jej w g³owie.

Proszê o diagnozê, czy jestem psem ogrodnika, któremu wystarcza³ sam fakt, ¿e siê mn± interesowa³a czy jednak siê obudzi³em, poczu³em chêæ zmiany swojego ¿ycia i naprawdê mi na niej zale¿y?
A mo¿e po prostu zwi±za³bym siê ju¿ z kim¶ i ustabilizowa³, ale nie koniecznie z ni±?

Zmieniony przez - joejoe w dniu 2016-06-04 17:45:12

Zmieniony przez - joejoe w dniu 2016-06-04 17:47:15

FlameThrow
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 19:31      [zg³oszenie naruszenia]

Jak masz tak± mozliwo¶æ to rukaj obie i siê nie zobowi±zuj.

I jak by³ seks z t± pierwsz± to po³yka³a? Pamiêtaj jak kocha to po³yka.

A teraz wyja¶nienie, pierwsza to szmata bo szuka³a bolca na boku jak chcia³a z tob± krêciæ "na powa¿nie". Druga to widaæ ty by³e¶ takim bolcem na boku i pewnie kogo¶ ma na sta³e ale ci o tym nie mówi ;)

SZMATY!

Takie one som, takie som one.

nieuczciwy
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 19:34      [zg³oszenie naruszenia]

Olej svke!

ignorant i esteta zarazem , zostana po mnie tylko d³ugi w knajpach,

Znawca -

FlameThrow
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 19:35      [zg³oszenie naruszenia]

Aha i u¿ywaj zawsze dobrego ogumienia, Brigestone albo Miszlê, bo jak polecisz bez i jednak oka¿e siê ¿e jest góvniak to bêd± problemy i mo¿esz daæ siê zrobiæ w balona jak widze jaki z ciebie naiwny jasiu. Ustalanie ojcostwa i jakie¶ procesy w s±dzie to kosztowna zabawa tak¿e radze uwa¿aæ.

nieuczciwy
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 19:41      [zg³oszenie naruszenia]

Kremus to co? Po sogu?

ignorant i esteta zarazem , zostana po mnie tylko d³ugi w knajpach,

Znawca -

FlameThrow
 Wys³ana - 4 czerwiec 2016 19:53      [zg³oszenie naruszenia]

Po sogu, dobre rady zawsze na propsie

joejoe
 Wys³ana - 5 czerwiec 2016 15:14      [zg³oszenie naruszenia]

I nikt nic wiêcej?

FlameThrow
 Wys³ana - 5 czerwiec 2016 15:24      [zg³oszenie naruszenia]

Mogê ci napisaæ co by tutaj napisa³a jaka¶ baba ale to bym musia³ wypiæ litra ¿eby siê tak odmó¿d¿yæ.

Je¿eli zrobisz co¶ co by tu zasugerowa³a jaka¶ eskpertka typu "kup kwiaty na pierwsza randkê" albo jakie¶ poni¿anie siê przed bab± które nazwie byciem d¿entelmenem to prêdzej czy pó¼niej by¶ smarowa³ posta ¿e zostawi³a cie i przelecia³ j± kox który wydawa³ z siebie charakterystyczne "EHEHEHE"

Tylko posta tego smarowa³ by¶ ju¿ nie tu a gdzie indziej, z powodu braku zaufania do tutejszych ekspertów.

Ja ci mówie rób co pisze, w tej sprawie wszystko ju¿ zosta³o napisane.

Je¿eli zamierzasz odgrywaæ jakie¶ teatrzyki i ¶piewaæ jej serenady pod oknem to jeste¶ NIM i to chyba pasyw a nie aktyw.

joejoe
 Wys³ana - 5 czerwiec 2016 16:00      [zg³oszenie naruszenia]

Nie nie, ¼le mnie zrozumia³e¶. Nie jestem ju¿ typem, który siê p³aszczy i wymy¶la teatrzyki. Mia³a byæ prosta pi³ka, ¿e mówiê jej, ¿e chce spróbowaæ zwi±zku, albo nie mówiê. Bez kwiatów, serenad na przekupstwo.

FlameThrow
 Wys³ana - 5 czerwiec 2016 21:54      [zg³oszenie naruszenia]

Mo¿e byæ tak ¿e to jakie¶ *****ne babskie gierki w które one sobie pogrywaj± my¶l±c ¿e maj± cokolwiek do gadania albo naprawdê jest z jakim¶ Sebkiem i mo¿esz stawaæ na g³owie i nic nie wskórasz, chyba ¿e ta pani jest szmat± jak prawie wszystkie kobiety na ¶wiecie (te nie szmaty to nasze matki ).

Jak naprawdê nie szkoda ci nerwów i czasu to mo¿esz próbowaæ siê dowiedzieæ co miêdzy ni± a sebkiem naprawdê jest ale to musisz byæ trochê obcykany w tych babskich gierkach bo inaczej to cie wyebie bez lubrykantu ta pani.

I na 99% jak sebek kopnie w dupê to wróci do ciebie, tyle ¿e wtedy to ja ju¿ bym zrezygnowa³ z takiej panny bo nie wró¿y to dobrze na przysz³o¶æ, jedno rukanie (je¿eli masz takie ci¶nienie) i kop w dupe dla tej pani.

joejoe
 Wys³ana - 6 czerwiec 2016 22:52      [zg³oszenie naruszenia]

Podsumujê sprawê dla potomnych, odpu¶ci³em, nie wybra³em siê w niedzielê do niej, i jak siê okaza³o ca³kiem s³usznie. Dzi¶ dosta³em wiadomo¶æ jaka to jest szczê¶liwa, i jak to j± docenia nowy go¶æ, a tydzieñ temu p³aka³a i mnie kocha³a, kobiety :)

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Potrzebne trze¼we spojrzenie

Strony: 1 2