FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9098 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
Powazny problem-alkocholik w rodzinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Powazny problem-alkocholik w rodzinie"   

ze_k
 Wysłana - 8 styczeń 2014 00:14        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam sprawa wyglada nastepujaca otoz mieszkam z bratem , matka i siostra ktora pracuje 40km od.miejsca.zamieszkania.Moj brat jest alkocholikiem uprzykrza nam życie na codzien , pije patologicznie codzienne awantury w domu to chleb powszedni sprawa ma sie tak ze on wynosi z domu obkradl matke wczesniej na ok 10 tysi...dla siostry posprzedawal zloto i aparat fotograficzny ponadto powynosil ksiazki o.wartosci okolo 2 tysi .Oczywiscie niepracuje dom ogarniam ja z matka ...byl raz na odwyku 2 msc ale po wyjsciu po 2 miechaach zaczelo sie to samo awantury terror psychiczny dla matki,mysli ze mu sie nalezy wszystko ,wynosi jedzenie na meline a jak niema w domu obiadu to.wszczyna awanture ze on glodny.Najlepsze jest to ze jak nie pije to mysli ze nic sie nie stalo a jego wymowka na to wszystko to to "bo w tedy pilem"i koniec tematu .Pozatym ma dziecko ktorym sie niezajmuje,my pomagamy on sie niepoczowa . Nawalony jak go. noe chcielismy wpusci. to rozwalil drzwi piescia,dziure zrobil ,ma wyznaczony odwyk przymusowy ale ja niewieze w jego cudowna poprawe.OD kilku lat siedzi na naszym garbie musze przednim zeczy chowac bo nic swojego niema.A niedawno wyniósł z mojego pokoju konsole...Matka juz od.dawna chce go podac o znecanie sie psychiczne ale jakos jak to.sie mowi jeszcze sie wstrzymam itp... kazdy ma.go juz dosc
Tak troche sie chcialem wyzalic ,jak to wy widzicie ,oczywiscie znajomi niewiedza.wszystkiego mysla ze on taki niejest...Ogolnie to napisalem to na szybkiego dużo wiecej mogl bym napisac pisze na telefonie ,sory za bledy

Kisielu
 Wysłana - 8 styczeń 2014 00:57      [zgłoszenie naruszenia]

No właśnie, chcesz sie tylko wyżalić czy potrzebujesz pomocy merytorycznej?
Bo jak to drugie, to przeniosę ten temat do Prawa, gdzie dostaniesz rzeczową poradę. Tylko musisz sytuacje dokładniej i składniej opisać.

Znawca -

shineonyou
 Wysłana - 11 styczeń 2014 10:43      [zgłoszenie naruszenia]

wspolczuje

m,,m

Termitek
Little boy
 Wysłana - 4 luty 2014 20:34       [zgłoszenie naruszenia]

współczuje, ale na takiego jedyną możliwą metodą jest wypierniczenie go z domu. Sam musi chcieć się leczyć jeśli on nie będzie tego chciał to i na odwyku taki potrafi pić.

...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Powazny problem-alkocholik w rodzinie