Autor |
"Powiedzcie mi dziewczyny.... (wolny czas)" |
|
faramka
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
Widzieć się z Facetem codziennie ?? No na Miłość Boską - Wolności, Powietrza Ja rozumiem, że się kochacie, ale chyba 1-2 dni możesz bez Niej przeżyć ?? Poza tym sam napisałeś, że jest zajeta porządkami. Daj Jej czas, zajmij sie czymś. I nie panikuj. |
Ekspert -
 |
|
|
faramka
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
Dzięki Jak to mówią "co za dużo to niezdrowo". |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
korian
|
|
Czyli to ****a jednak nie jest film  |
Ekspert -
 |
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
***ana zazdrosc i egozim,choc w Twoim wypadku moze i uzasadnione
Ekspert -
 |
|
|
nalbandian
|
|
|
|
MaDziaSta
|
|
a co w tym złego widziec sie z chłoapkiem codziennie ? ja z moim boyem czuje sie jak z najlepszym kumplem , jestesmy z tego samego klimatu i spedzanie z nim czasu jest dla mnie czyms cudownym ! kiedys myslalam podobnie , z moim poprzednim chlopakiem nie potrzebowalam sie spotykac tak czesto i dziwilam sie mojej kolezance ktora caly czas siedziala ze swoim w domu , ale teraz gdy naprawde zakochalam sie kumam ocb ! moj obecny chlopak przed byciem ze mna byl tzw wolnym strzelcem , nie chcial sie wiązac ani nic z tych rzeczy bo wolal kumpli , imprezy , panienki na 1 raz nomm ale teraz wszystko sie zmienilo ( stracił dla mnie głowe hehe ):) cos takiego nam pasuje wiec nie wiem co widzicie w tym złego bo to jest poprostu MIŁOŚĆ! Mysle ze moze to byc rowniez spowodowane tym ze dlugo musielismy na siebie czekac , poniewaz moj chlopak wrocil 2 miesiace temu z anglii , wyjezdza w polowie lutego i spotkamy sie dopiero po 3 miechach ! ta rozłaka nas bardzo do siebie zblizyla i nasze uczucie stało sie jeszcze silniejsze , dlatego każda chwile chcemy jak najlepiej wykorzystac :) |
 |
|
|
rafee
|
|
Ja powiem tak. Jak sie chce to sie zawsze znajdzie chwile czasu. Kwestia tylko jak bardzo sie chce. Na twoim miejscu bym nie dramatyzowal tylko czas wolny od panny spozytkowal z kumplami. Uwierz mi jeszcze bedziesz blagal o taka chwile wolnego
|