Autor |
"Powiedzcie mi dziewczyny.... (wolny czas)" |
|
Wodzu10
|
|
Po pierwsze to nie widujemy się codziennie. Każdy chce czasu tylko dla siebie i ten czas mamy. Po drugie, to już nie raz była mowa o tym, że nie ma dla mnie czasu. Nawet o weekendy, kiedy powinniśmy się widzieć najdłużej, najwięcej ze sobą przebywać, musiałem się, że tak to nazwę, wykłócić. Także nie ******lcie mi tutaj głupot, żebym odpuścił i dał na luz bo to wszystko wygląda zupełnie inaczej.
No a dziś i jutro oczywiście się pewnie nie zobaczymy bo sprząta!!!!!!!!!!!!!!
Zmieniony przez - wodzu10 w dniu 2005-12-16 19:28:08 |
Znawca -
 |
|
|
rafee
|
|
nie da sie sprzatac 12 godzin. Czy ty czlowieku nie widzisz ze cie panna w*****A robi ?
|
|
kptNemo
|
|
strzalki to zeczywiscie takie zawracanie dupy. siedzisz a tu ktos ci bzyka puszcza (jak ja to mowie) i nigdy nie wiadomo o co chodzi...
Wodzu10 przesadzasz, wydaje mi sie ze sztucznie stworzyles problem ale moge sie mylic - przeciez nie wiem wszystkiego (raczej nic nie wiem). ale na wszystko najlepsza jest szczera rozmowa |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
tak jak rafee
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Wodzu10
|
|
Hmmmm, no raczej nie robi mnie w*****a ale kto to wie oprócz niej samej. Zobaczymy, czy to co obiecała, że poświęci mi więcej czasu się sprawdzi, no i jak długo się to sprawdzać będzie. A co w tym dziwnego, że chce się częściej z dziewczyną widzieć? Mieszka 100 metrów dalej i mamy taką możliwość. Wszak nie chodzę z komórką a z dziewczyną. Może gdyby takiej sytuacji nie było kilka razy, to dałbym sobie spokój. |
Znawca -
 |
|
|
ap3c
|
|
|
|
Wodzu10
|
|
6 pokoi, 2 łazienki, 2 kuchnie i generalne porządki No a ze sobą pół roku jesteśmy więc raczej znudzenia tutaj nie ma bo to za wcześnie. Jak się jest z kimś dwa latka, a już tak miałem, to rozumiem, że się po mału można sobą nudzić. |
Znawca -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
VLAD.IV
|
|
Wodzu... stawiasz problem...
piszesz, ze ona nie chce Ci posiwecac czasu, ze Cie olewa itp (to streszczenie) a gdy Ci wszyscy pisza ze faktycznie tak jest... Ty jej zaczynasz bronic...
zdecyduj sie
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Wodzu10
|
|
|