FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6464 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Powiedzcie mi dziewczyny.... (wolny czas) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Powiedzcie mi dziewczyny.... (wolny czas)"   

Wodzu10
 Wysłana - 16 grudzień 2005 19:27      [zgłoszenie naruszenia]

Po pierwsze to nie widujemy się codziennie. Każdy chce czasu tylko dla siebie i ten czas mamy. Po drugie, to już nie raz była mowa o tym, że nie ma dla mnie czasu. Nawet o weekendy, kiedy powinniśmy się widzieć najdłużej, najwięcej ze sobą przebywać, musiałem się, że tak to nazwę, wykłócić. Także nie ******lcie mi tutaj głupot, żebym odpuścił i dał na luz bo to wszystko wygląda zupełnie inaczej.

No a dziś i jutro oczywiście się pewnie nie zobaczymy bo sprząta!!!!!!!!!!!!!!

Zmieniony przez - wodzu10 w dniu 2005-12-16 19:28:08

Znawca -

rafee
 Wysłana - 16 grudzień 2005 20:22      [zgłoszenie naruszenia]

nie da sie sprzatac 12 godzin. Czy ty czlowieku nie widzisz ze cie panna w*****A robi ?

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

kptNemo
 Wysłana - 16 grudzień 2005 20:27      [zgłoszenie naruszenia]

strzalki to zeczywiscie takie zawracanie dupy. siedzisz a tu ktos ci bzyka puszcza (jak ja to mowie) i nigdy nie wiadomo o co chodzi...

Wodzu10 przesadzasz, wydaje mi sie ze sztucznie stworzyles problem ale moge sie mylic - przeciez nie wiem wszystkiego (raczej nic nie wiem). ale na wszystko najlepsza jest szczera rozmowa

VLAD.IV
 Wysłana - 16 grudzień 2005 21:19      [zgłoszenie naruszenia]

tak jak rafee

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Wodzu10
 Wysłana - 16 grudzień 2005 21:46      [zgłoszenie naruszenia]

Hmmmm, no raczej nie robi mnie w*****a ale kto to wie oprócz niej samej. Zobaczymy, czy to co obiecała, że poświęci mi więcej czasu się sprawdzi, no i jak długo się to sprawdzać będzie. A co w tym dziwnego, że chce się częściej z dziewczyną widzieć? Mieszka 100 metrów dalej i mamy taką możliwość. Wszak nie chodzę z komórką a z dziewczyną. Może gdyby takiej sytuacji nie było kilka razy, to dałbym sobie spokój.

Znawca -

ap3c
 Wysłana - 16 grudzień 2005 22:31      [zgłoszenie naruszenia]

jak by chciała, to by czas znalazła. ja jak byłem zauroczony swoją panną, to dzień i noc razem spędzaliśmy a ona pod pracą warowała i do mnie się jechało...
teraz jest już gorzej - i mi się nie chce i jej chyba przez moje lenistwo też do tego jesteśmy już 2 lata więc czas robi swoje
ona w tym domu na etacie sprząta czy ma pałac a może stado imigrantów, że sprząta już tyle dni i posprzątać nie może?

imho pannie po prostu się nie chce tak z tobą często spotykać (może ją nudzisz a może ona jeszcze nie dorosła do tak intensywnego uczucia?) i na dłuższą metę nic z tego nie będzie, no chyba że się bardziej postarasz brachu

ps: ale te szczałki to OBCIACH! bleee

smiej sie, a zaraz dam ci powod do placzu

Wodzu10
 Wysłana - 16 grudzień 2005 22:40      [zgłoszenie naruszenia]

6 pokoi, 2 łazienki, 2 kuchnie i generalne porządki No a ze sobą pół roku jesteśmy więc raczej znudzenia tutaj nie ma bo to za wcześnie. Jak się jest z kimś dwa latka, a już tak miałem, to rozumiem, że się po mału można sobą nudzić.

Znawca -

Andromedaa
 Wysłana - 16 grudzień 2005 22:53      [zgłoszenie naruszenia]

Wodzu - daj Jej spokojnie posprzątać. Ja rozumie, że chciałbyś Ją widzieć codziennie, ale jak widać czasami trzeba zrobić coś innego. Myśle, że jak skończy sprzatać to stęskniona przyleci na skrzydłach na Twoje "łono"

Ekspert -

VLAD.IV
 Wysłana - 16 grudzień 2005 22:55      [zgłoszenie naruszenia]

Wodzu... stawiasz problem...
piszesz, ze ona nie chce Ci posiwecac czasu, ze Cie olewa itp (to streszczenie) a gdy Ci wszyscy pisza ze faktycznie tak jest... Ty jej zaczynasz bronic...
zdecyduj sie

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Wodzu10
 Wysłana - 16 grudzień 2005 23:45      [zgłoszenie naruszenia]

Nie napisałem, że mnie olewa.

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Powiedzcie mi dziewczyny.... (wolny czas)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8