Autor |
"Powiekszanie penisa - Sonda !!" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
masz racje, wielkosc sie liczy, ale nie az tak strasznie jak ty myslisz, ze jak facet ma wiekszego to wg. kobiety jest lepszy i wogole, a widze ze tobie sie wydaje ze laski dobieraja facetow po wielkosci palki a jak ma mniejszego niz by chciala to go rzuca.
|
|
Revoltman
|
|
Akurat caly czas podzielam zdanie Klejcuna i tych co sądzą podobnie, ale wydaje mi sie, że każda kiedyś przynajmniej raz pomyślała "a gdyby miał większego" albo niektore "kurcze, nie powiem mu, ale gdyby miałtakiego jak x - x to ten były".
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
to jest akurat normalne, przeciez my tez nie mamy idealnych lasek i jak widzimy jakas za***ista to sie slinimy, mimo ze mamy dziewczyne. Normalka.
|
|
rybcio
|
|
może być nieduży byle był pracowity
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
i to wcale nie znaczy ze wielki nie musi byc pracowity, a niektorzy tak mysla
|
|
jidan
|
|
to który lepszy? malec i pracowity czy wielki i pracowity.. (no.. może nie wielki.. w granicach rozsądku! ) |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Ten drugi lepszy ale co z tego ? to powod do placzu ze ja mam 15cm a Janek 20 cm i to znaczy ze mi odbije Zuzanne ?
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
choc nie zawsze ten drugi lepszy bo jak za dlugi to nie mozna poszalec w pozycjach na jezdzca i od tylu zeby jej nie bolalo.
|
|
Revoltman
|
|
JAk pisałem..może być niewiadomo jak wielki a orgazmu u kobiety nie będzie...poza tym jak facet ogólnie pociąga kobietę, to ją to bardziej podnieci niż długosć jego pysiora. Żadna raczej nie zwróci uwagi, bo w pośpiechu do seksu itp. nie o tym będzie myslec, tylko może ją facet wcześniej ogolnie fizycznie podniecić.
|
Pure_MDMA
|
|
"Żadna raczej nie zwróci uwagi"
jak jej wsadzi 50cm *****a to poczuje  |
Znawca -
 |
|