wychodzimy z imprezy, w***ałem się do samochodu, jakoś mniej miejsca niż wczesniej ale jedziemy. Zaraz słysze "kto to jest", otwieram oczy i jade w seicento z niewiadomo kim. Pomyliły mi się samochody poprostu
tak asmo pomyliłem kiedyś domu, zacząłem dobijać się do sąsiada, tłukłem ze 20 minut bo klucz niepasował
ja ostatnio tak sie na***alem ze postanowilem wszystkie butelki sprzedac chodzilem po domu u kumpla u ktorego akurat domowka byla i butelki zbieralem a oni ze mnei polew i mi je chowali a ja sie wkrecilem i zbieralem ale pozniej rano jak sie obudzialem i zobaczylem plecal z butelkami kolo lozka to troszke kasy wpadlo
a ja kocham powroty z imprez,samo to jest dla mnei za***istym wrażeniem (XTC ) nie no w sumie jak jest w miare cieplo,albo ty cieplo ubrany,i nie pijany tylko sKOŁOwany to taki powrót nie może być nieprzyjemny,świt (czasami środek dnia ) i sie toczysz,z wizją cieplutkiej poduszki na której już za chwile spocznie twoja głowa....masakra:)a tak jeśli chodzi o jakies harcorowe akcje to albo nie pamiętam,albo sien ie zdarzają,ablo bły kijowe i nie warto bym pamiętał ;)
[http://www.sfd.pl/temat191848/] Ride by skafi
TOTUS TUUS
[*][*][*]
ja kiedys wracalem na***any wyszeldem z nocnego a od nocnego do domu mam jakies 5min po pijaku i szedlem z jakims kolesiem ktorego pierwszy raz na oczy widzialem nawet nie iwem o czym gadalismy ale wiem ze prawie pic poszlismy
nie ma to jak powroty z imprez, czesto sa zwaly jesli tylko pamietam
ja zasnalem w busie bo bylem na***any o tez byl na***any, ja nawet nei pamietam jak wygladal, rano tylko sobie przypomnialem ze z kims szedlem do domu pozneij tak przypomniaelm sobie ze na browara chcielismy isc ale sie nei dalem i do domu poszedlem