FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 27168 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
Powroty z imprez 
[powiadom znajomego]    
Autor "Powroty z imprez"   

Zawodny
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Na pewno kazdy z was mial jakies fajne akcje zwiazene z powrotem z imprezy

Ja np. wracalem i siedzialem na przystanku czekajac na nocnego busa, zasnalem i sie obudzilem kolo lawki na ktorej siedzialem

Kiedys jak wracalem to pomylilem busy i pojechalem w inna strone zdazalo sie tez zasnac w nocnym busie i na petli dopiero pobudka

Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2005-03-28 20:13:28

wixa:-}

Znawca -

Turboxik
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:20      [zgłoszenie naruszenia]

wychodzimy z imprezy, w***ałem się do samochodu, jakoś mniej miejsca niż wczesniej ale jedziemy. Zaraz słysze "kto to jest", otwieram oczy i jade w seicento z niewiadomo kim. Pomyliły mi się samochody poprostu

tak asmo pomyliłem kiedyś domu, zacząłem dobijać się do sąsiada, tłukłem ze 20 minut bo klucz niepasował

Zawodny
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:26      [zgłoszenie naruszenia]

o ****a szeroko

ja ostatnio tak sie na***alem ze postanowilem wszystkie butelki sprzedac chodzilem po domu u kumpla u ktorego akurat domowka byla i butelki zbieralem a oni ze mnei polew i mi je chowali a ja sie wkrecilem i zbieralem ale pozniej rano jak sie obudzialem i zobaczylem plecal z butelkami kolo lozka to troszke kasy wpadlo

Znawca -

Kacperson
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:26      [zgłoszenie naruszenia]

a ja kocham powroty z imprez,samo to jest dla mnei za***istym wrażeniem (XTC ) nie no w sumie jak jest w miare cieplo,albo ty cieplo ubrany,i nie pijany tylko sKOŁOwany to taki powrót nie może być nieprzyjemny,świt (czasami środek dnia ) i sie toczysz,z wizją cieplutkiej poduszki na której już za chwile spocznie twoja głowa....masakra:)a tak jeśli chodzi o jakies harcorowe akcje to albo nie pamiętam,albo sien ie zdarzają,ablo bły kijowe i nie warto bym pamiętał ;)

Zimne lato w chuj

skafi
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:28      [zgłoszenie naruszenia]

kiedyś wracałem od kumpla lekko przypity i spotkałem jakiegoś kolesia nieznajomego. Wdałęm się w nim w konersacje i gadaliśmy o starych bajkach ze 2 godziny.

[http://www.insomnia.pl/temat167510-strona1/] skafi
[http://www.sfd.pl/temat191848/] Ride by skafi
TOTUS TUUS
[*][*][*]

Turboxik
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:29      [zgłoszenie naruszenia]

no z tymi pomyłkami to mam tak często po wódzie
np. wpadam do wc damskiego zamiast męskiego i nawet jak dziewczyny panikują to niewychiodze

Zawodny
 Wysłana - 28 marzec 2005 20:31      [zgłoszenie naruszenia]

ja kiedys wracalem na***any wyszeldem z nocnego a od nocnego do domu mam jakies 5min po pijaku i szedlem z jakims kolesiem ktorego pierwszy raz na oczy widzialem nawet nie iwem o czym gadalismy ale wiem ze prawie pic poszlismy

nie ma to jak powroty z imprez, czesto sa zwaly jesli tylko pamietam

Znawca -

dragon1987
 Wysłana - 28 marzec 2005 21:24      [zgłoszenie naruszenia]

Zawodny nie obawiałeś sie że to może być jakiś pedofil który miał na Ciebie ochote?

Jeszcze by Cie do wojska nie wzieli

Zawodny
 Wysłana - 28 marzec 2005 21:28      [zgłoszenie naruszenia]

ja zasnalem w busie bo bylem na***any o tez byl na***any, ja nawet nei pamietam jak wygladal, rano tylko sobie przypomnialem ze z kims szedlem do domu pozneij tak przypomniaelm sobie ze na browara chcielismy isc ale sie nei dalem i do domu poszedlem

Znawca -

michuXTC
 Wysłana - 28 marzec 2005 21:31      [zgłoszenie naruszenia]

a do piwa by ci dodał GHB

.corleone.
 Wysłana - 28 marzec 2005 21:35      [zgłoszenie naruszenia]

a ja ostatnio z imprezy do domu wracałem z tatą

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 23 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia