Siuwaxx masz coś do młodych ? _______________________________ Ja się bawię ja powagi ja nie trawie ! Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka. Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)
Siuwax nie żartuj sobie wiem o Tobie dużo i moge to wykorzystać przeciwko Tobie Miluś - sztama Aniu witam;D
Ja ******le inwazja z tarnowa chyba znikne na jakiś czas _______________________________ Ja się bawię ja powagi ja nie trawie ! Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka. Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)
Justynka, to był żarcik. Taki ****owy, ale był . Wiem, że dużo o mnie wiesz _______________________________ Borewicz jest wszędzie.
No własnie! chvjowy Ze mną sobie olepiej nie żartuj bo nastawie Anne rzeciwko Tobie, i skończą się Wasze wspólne melanże, pójdziesz w odstawke
Więc do dzieła. Nastaw ją przeciwko mnie. Zmieniony przez - Siuwaxx w dniu 2008-04-13 17:26:01 _______________________________ Borewicz jest wszędzie.
Siuwaaaxxx Czemu masz Milusia na avku?
na gg pogadamy. fajny z niegp spamer Zmieniony przez - Siuwaxx w dniu 2008-04-13 17:29:09 _______________________________ Borewicz jest wszędzie.
Siuwaxx jeśli coś do mnie czujesz, to wal śmiało ja to zrozumiem _______________________________ Ja się bawię ja powagi ja nie trawie ! Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka. Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)
Czy Ty Siuwaxx bierzesz sobie tego tu obecnego Smoka Milusia za żonę i ślubujesz mu miłość wierność i uczciwość małżęńską, oraz ze go nie opuścisz aż do Śmierci?? _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!