Autor |
"Pozycje miłosne" |
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 28 lipiec 2004 02:11 Usunięta przez aguś_1 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 28 lipiec 2004 02:12 Usunięta przez aguś_1 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
INSOMNIA
|
|
wszystki przerobiłem już dawno i co najmniej jeszcze z 15 innych ale nie
mam jak zademonstrować  |
 |
|
|
om
|
|
nic nowego sie nie dowiedzialem wiec soga nie ma  |
 |
|
|
misiu-
|
|
|
|
Huntman
|
|
|
|
misiu-
|
|
|
|
Gosia_p
|
|

Pozycja zwana ?na taczkę?
Mężczyzna trzyma partnerkę powyżej kolan, a ona, aby być na odpowiedniej wysokości i aby pozycja dawała więcej przyjemności niż pracy w nią włożonej, musi leżeć na łóżku. Oczywiście łóżko można zastąpić innym meblem o odpowiedniej wysokości, niemniej należy liczyć się z większą niewygodą.
Pozycja jest nieco męcząca i nie dla każdego wygodna.
|
Ekspert -
 |
|
|
Gosia_p
|
|

Pozycja "Na Konesera"
Pozycja ta przeznaczona jest dla tych, dla których doznania wzrokowe nie są najważniejszym elementem zbliżenia. Mężczyzna kładzie się na plecach, podpierając się łokciami, kobieta siada na nim odwrócona tyłem, po czym pochyla się maksymalnie do przodu ? dotykając prawie głową jego stóp.
|
Ekspert -
 |
|
|
Gosia_p
|
|

Pozycja "most miłości"
W pozycji tej kobieta robi tzw. mostek opierając się na rękach, może także część ciężaru oprzeć na ramionach partnera. W tym momencie mężczyzna ma niczym nieskrępowany dostęp do kobiecej ?muszelki?. Nie da się ukryć, że nawet najbardziej wysportowana kobieta długo w tej pozycji nie wytrzyma, więc partner musi się spieszyć w dawaniu przyjemności.
|
Ekspert -
 |
|