FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 274 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | PRACA
Praca jako dostawca, rozwoziciel itp 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Praca jako dostawca, rozwoziciel itp"   

rafalf91
 Wysłana - 2 marzec 2010 08:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Mam 19 lat i w wakacje chciałbym poszukać pracy właśnie takiego rodzaju bo zapier... na budowie juz mnie wkur.. W wakacje bede miał juz prawo jazdy od około roku (choć staż troche wiekszy hehe). Czy ma sens szukanie takiej pracy np w rozwożeniu pieczywa z piekarni do sklepów, czy cokolwiek innego? Praca mogła by byc na czarno bo to tylko na wakacje :) Jak myślicie warto szukać? Jak tak to gdzie w jakich zakładach itp?

fredens
 Wysłana - 2 marzec 2010 09:02      [zgłoszenie naruszenia]

poprzeglądaj oferty to bedziesz wiedział czy sie opłaca. Wszystko zależy w jakim mieście mieszkasz.
Mój kumpel tak wozi i nie narzeka. Przyzwyczaił sie do porannego wstawania (2 albo 3), o 11 jest w domu

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.!;)
"Tak jak Tobie gówno - cuchnie mi kurestwo...!"
*btch!*

Znawca -

rafalf91
 Wysłana - 2 marzec 2010 09:15      [zgłoszenie naruszenia]

Wstawania sie nie boje :) Bardziej chce mi sie własnie spac o ~6 niż o 2-3 w nocy. Mieszkam w Rybniku, ale nie widziałem ogłoszeń typu dostawca itp. Wydaje mi sie, że to trzeba raczej chodzić i sie popytać. Chodzi mi o to czy warto bo jak zobaczą 19sto latka to od razu bedzie że nieodpowiedzialny młody głupi itp :P A twój kumpel co rozwozi?

q2w
 Wysłana - 2 marzec 2010 09:23      [zgłoszenie naruszenia]

ja pracowałem tak 7miehów w hurtowni miesa i wedlin. Praca w chłodni od 2,3 w nocy do 11 czasem dłużej, a czasem krócej, różnie to bywalo. Praca chvjowa w moim przypadku - 1500 netto i yebiesz w chłodni i trza sie babrać w zimnym miesie :F

Przy rozwożeniu pieczywa kasa jest lepsza raczej, przynajmniej z tego co wiem u mnie w mieście, ale to trza poszukać. Do takiego wstawanie można się przyzwyczaić jak do wszystkiego, ale średnio polecam. Pochoź po piekarniach albo pokręć sie po pizzeriach lub podobnych żarłodajniach, w tej branży są rotacje kierowców a kasa może być podobna.

Z małej iskry wybuchnie wielki pożar,
odwieczny głos, który nigdy nie zginie.

Wolność lub śmierć!

fredens
 Wysłana - 2 marzec 2010 09:38      [zgłoszenie naruszenia]

on wozi właśnie kurczaki, ale w chłodni sie nie musi babrać. ma ok. ~1200 na rękę. Jeździ tam od maja/czerwca jakoś.
Najlepiej to mieć znajomości

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.!;)
"Tak jak Tobie gówno - cuchnie mi kurestwo...!"
*btch!*

Znawca -

q2w
 Wysłana - 2 marzec 2010 10:04       [zgłoszenie naruszenia]

no baaaa

Z małej iskry wybuchnie wielki pożar,
odwieczny głos, który nigdy nie zginie.

Wolność lub śmierć!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Praca jako dostawca, rozwoziciel itp

Warto przeczytać: Jak dostać się do Policji? | Praca,Anglia weekend | Praca , przyszłość , nauka ( studia). | własny serwis samochodowy | sklep z alkoholem | ever,robota dla Ciebie, bedziesz mial swoj monopolowy, SZCZELAJ! | ile? | Praca. | Praca bez wynagrodzenia | Budowlanka wykonczeniowa | Pomoc w schronisku dla zwierząt. | OPERATOR KOPARKI | skate shop | Praca w portalu/piśmie muzycznym | Kinooperator | CV czy oni to jakos sprawdzaja?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL