hm kurcze ja 3 lata temu plaiclem chyba 500 zl ale czy sie oplaca mysle ze nie warto to zalezy jeszcze jaki masz motor bo ja to tylko wsk sie wozilem potem ehehhehehehehhehe i to masz jeszcze do ilus tam KM wiec chyba mini scigacze odpadaja ale nie wiem jak to teraz z tym JEdnym slowem jesli bym mial robic to jeszcze raz TO BYM ZREZYGNOWAL ale to oczywiscie twoja decyzja pozdro
Motocykl którym możesz się poruszać na A1 ma nie mieć więcej jak 15 koni(11kW), oraz nie więcej jak 125 ccm pojemności, ja też chciałem zrobić A1 ale za niecałe pół roku będę już robił A
W teorii ma miec wlasnie 11kw,a w praktyce 11kw jest tylko wbite w dowod,a wszystkie sa odblokowane. Co do kosztow to zaleznie od miasta,waha sie miedzy 300-700zl. Wg mnie sie oplaca zrobic ale jak juz ktos napisal - jak masz motor jakis fajny do posmigania. Bo jak nie bardzo to nie polecam robienia,kup se motorower i na nim smigaj do 18
to nie lepiej kase co masz wydac na prawko poszukac sobie 125cm zarejstrowane na 50?? jak masz zaplacic za prawko 500 zeta to szukaj 125 na 50 one sa drozsze ok 1000-500 zlotych ;]