Ja tez nie tank tez myslalem o tych tirach kurcze mimo ze jestem za gowniaz jestem i wlasnie o silce to zawsze mozna zabrac ze soba hantle i na przerwie pomachac a co do tego zeby pojezdzic, poodkladaci czesc to podobno jazda i w ogole to wszytsko strasznie wciaga wiec takkolorowo nie jest
ze niby chcesz wziąść do tira hantle i na prakingach machać ?
zle ?
No no też myślałem o jakiś expanerach itp. ale to nie byłoby to samo, już klaty, pleców by nie doyebał raczej
do***al moze nie ale cos tam pomachal hantami cale ramiona da sie zrobic na plecy wioslowanie, martwy jakis tam tez szrugsy z klata troche gorzej
Jak to jest z tym uzyskaniem prawka? Żeby zaatakować C+E wystarczy mi kat.B czy muszę mieć C i później dopiero mogę zrobić C+E?
Musisz mieć B, wiadomo, potem robisz C. i dopiero E. Tzn. musisz mieć C Zmieniony przez - TankAbbot w dniu 2008-09-29 07:29:22
b,c i po tem c+e a zeby jezdzic zarobkowo i tak musisz miec 21 lat
to ja mam pytanie co do jezdzenie po 21 roku zycia to w Polsce jest tylko taki przepis? o co dokladnie w nim chodzi? wiem ze za granica nei ma np. kursow na przewoz rzeczy czy swiadectwkwalfikajci konkretnie chodzi mi o Belgie mam tam rodzine i nie zastanawiam sie czy by nie wyjechac tam i nie pojezdzic a mam dopiero 19 lat niestety
Ja to bym się nie zastanawiał tylko *******lał czym prędzej do tej Belgii i olał te ciężarowki śmieszne