nie wiem jakim prawem ten serial nie ma jeszcze swojego tematu, w każdym razie postanowiłem założyć. przyznam, że z początku byłem sceptyczny - wszelkie wcześniejsze adaptacje komiksowe które oglądałem np. daredevil okazywały się klapą, a tutaj?
jest czarny humor, jest ciekawa historia i przede wszystkim klimat.
na serio dziwi mnie brak odzewu...
dla mnie ten serial przebija nawet grę o tron, wiem wiem, to zupełnie różne produkcje jednak można to porównać na zasadzie czekania na kolejny odcinek.
po pierwszym pomyślałem sobie fajny klimacik w sam raz do piwka, ale już następne poprzestawiały mi w głowie.
Zmieniony przez - hulio w dniu 2016-07-16 19:26:56
Pierwszy odcinek faktycznie słaby, dalej już ujdzie. Chociaż to takie trochę połączenie Supernatural z Quentinem Tarantino, więc nie każdemu może się podobać. Postaci przerysowane, ale obsada na niezłym poziomie.
Rzadko seriale ostatnio oglądam, te 10 odcinków bez pośpiechu sobie zobaczyłem, ale nie będę z wytęsknieniem czekał na drugi sezon.
ja uwielbiam filmy/seriale w których postacie są mocno zarysowane, racja nie każdemu może się to podobać, dla mnie to był strzał w środek tarczy, no ale następny sezon dopiero za rok, więc preachermania minęła.