Autor |
"Prison Break - Polsat" |
|
mleqs
|
mleko
|
|
Wysłana - 29 styczeń 2007 01:24 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |

Postanowiłem założyć posta o Prison Break dla tych, którzy dopiero zaczeli oglądać ten serial na polsacie. Możecie wyrażać tu swoje opinie na temat filmu oraz komentować kolejne odcinki.
Jeśli chodzi o mnie to pierwsze 2 odcinki wywarły na mnie pozytywne wrażenie, dobra idea, trzyma w napięciu i mam nadzieję, że będzie jeszcze ciekawiej
Czekam na opinie.
|
Specjalista -
 |
|
|
AdexN
|
|
|
|
Angel...
|
|
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
|
|
Angel...
|
|
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
|
|
sandmann21
|
|
25 letni architekt ktory zaprojektowal wiezienie( w sumie wygladajace na stare) w dodatku to ten koleś już wykładal na uczelni
Przeprojektował. I nie koleś tylko jego firma. I ten koles ma pewne talenty o których nie bede wspominał bo moga popsuc zabawę z ogladania.
zero jakiejkolwiek intrygi (kto go wrobil to juz wiadomo od samego początku)
No nie wiem...
Nie doszukujcie sie w serialu który ma dostarczać rozrywki jakis super skomplikowanych, super realnych rozwiazań. W PB jest masa nieprawdobodobnych zwrotów akcji, przypadków i rzeczy które nie mogły sie zdarzyć w prawdziwym świecie ale o to chodzi. To jest serial rozrywkowy i jako taki spisuje sie znakomicie.
Suspend your disbelief- zaakceptujj fikcje.
Chcesz prawdziwego wiezienia? Obejrzyj National Geographic.
BOŻE BROŃ |
Ekspert -
 |
|
|
Methos
|
|
powiem krótko... sam pomysł jest dobry, choć tez nie jest jakos specjalnie oryginalny i spokojnie mozna by go zmieścic w 5 - 6 odcinkach...
samo wykonanie gorsze....
ale w porównaniu z resztą gniotów w TV - to ujdzie  |
 |
|
|
Gorkin_1
|
|
Prison break, Lost i Oficerowie, to jak dotąd w moim mniemaniu nalepsze seriale emitowane w telewizji polskiej. Nie możemy oczekiwać w takich filmach zbyt zawiłej fabuły, gdyż większość widzów nie portrzebuje tracić czasu na myślenie. Z założenia film ma być rozrywką, z deczka komercyjną, ale niekoniecznie edukacyjną.
Dla ambitnych i żądnych prawdziwnych tajemnic forumowiczów zachęcam niekoniecznie do rozwiązywania szarad, ale na pewno do zagłębienia się w liczne ksiązki, chociażby kryminały. Tam znajdziemy wiele prawdziwych, iście niemożliwych do rozwiążania łamigłówek, a do tego nasza wyobraźnia na tym skorzysta, bo jak wiemy telewizja nie jest jej najlepszym przyjacielem. Pozdro dla wszystkich obiektywnych ocen na tym gronie
|
Grejpfrut
|
|
|
|
mleqs
|
mleko
|
|
Zgadzam się z większością, że nie powinno się wiele wymagać od serialu. Ma on dostarczyć nam rozrywki, potrzymać w niepewności, zaskakiwać. Fabuła może i prosta, ale na pewno stanowi ona tylko wstęp do całości, tak jak w Lost katastrofa samolotu i rozbitkowie na wyspie - motyw równie oklepany. Poczekamy - zobaczymy
Specjalista -
 |
|