Witam wszystkich
Mamy z dziewczyna nastepujacy problem tzn sex uprawiamy od jakis 4miesiecy moze nawet iw iwcej :) ale ostatanio od jakis 3 tyg wystapil taki probel iz dziewczyna tak jakby ejst ciasniejsza ciezej sie w nia wbic i jak wkladam palce to nawet jest ciasniej nie mowie juz o wsadzeniu penisa ;/ czy to moze byc spowodowane niedostatecznym pobudzeniem/podnieceniem/rozgrzaniem ???? czy moze byc jakas inna przyczyna ??spotkal sie juz ktos z czyms takim ?
jak samochodu dobrze nie rozgrzejesz przed jazda to z wiekiem tez sie zepsuje , wiec dobra gra wstepna i bedzie dobrze :)
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War
, a to nie jest tak, ze JOGA pomaga sie rozciagac, a nie "sciesniac" ?
a moze Twoj maly sie zmiejsza i ona sie dopasowuje zart <lol> no przeciez nie bedzie jak po stosunku, zmiejsza sie poprostu. Dobra gra wstepna i bedzie dobrze a moze smarowanie ma za slabe dlatego Ci ciezko, a swoja droga to lepsza ciasna niz jakas r...
Moja kumpela ma powiedzenie "Jak się dobrze popieści ,to się wszystko zmieści" Więc musisz nad nią poprawcować
ok rozumie beda sie staral ale czy moze mi ktos wytlumaczyc bo teraz akurat czytam jak laska jest w ciazy to jeden z objawowo to powiekszenie macicy niby az 4 krotnie czy wtedy pochwa jest wieksza czy nie widac zmian golym okiem ??? i jak to wtedy mezczyzna odczuwa ?? pytam czysto teoretycznie