Mam problem.Spodoba³a mi sie jedna dziewczyna,ale mi siê nie podoba jej gust jest biseksualna,s³ucha innej muzyki,ma inne poglady,ma chlopaka jest z nim w zwiazku.Pisalem z nia przez neta wiele razy, dwa razy spotkalem sie z nia w realu,zaprosila mnie za drugim razem do siebie.Mówi³a mi,¿e ¿ebym za czesto do niej nie pisa³,bo jej ch³opak jest zazdrosny.Napisa³em jej ,¿e mi siê nie podoba,¿eby nie wzbudza³a podej¿eñ,¿e jej siê podobam,ona sie tym nawet nie przeje³a,dajecie wiare.Dwa razy dziennie o niej my¶le.
Jak mam o niej zapomnieæ?Ja naprawde mogê zg³upieæ?Kurna mowilem kiedy¶ ,ze zadna dziewczyna mi siê nie spodoba,a tu wow.Mia³ kto¶ z was,tak samo jak ja? Jednej dziewczynie siê kiedy¶ spodoba³em ,ale ja to ignorowa³em ,bo mi siê nie podoba³a,nie by³a w moim typie.
Przez to sie wkuriwam,ze jej widze zdjecie,albo na jakies grupie na fb.Albo jak 3-4 raz zobaczy³em ja w realu,to sie zawstydzi³em,by³em czerowny jak pomidor.Kurna nie chce my¶lec o niej,doradzcie mi jako¶.Mo¿e macie jakie doswiadczenie?
U¿ytkownik Lynn66666 ma podobnie do Ciebie, bo on te¿ zak³ada, ¿e mu siê ¿adna dziewczyna nigdy nie spodoba
Proponujê zaj±æ siê uprawianiem kulturystyki to dziewczyny nie bêd± Ci chodzi³y po g³owie