Autor |
"Procedura rekrutacyjna do ABW" |
|
V27
|
|
Wydział Nauk Społecznych kierunek socjologia - praca socjalna i służby społeczne na UW. |
 |
|
|
beldzior
|
ERKAEMISTA
|
|
Nie oczekiwałbym nigdy że ABW będzie potrzebować kogoś po socjologii, nie oczekiwałbym że teraz ktokolwiek będzie potrzebował osób po takich studiach.
 |
|
|
pawlo21212
|
|
witam mam pytanie czy w ABW szukają ludzi na stanowisko konserwator??? |
 |
|
|
V27
|
|
Być może... aktualnie nie znam rynku pracy, bo pracę mam i jakbym miała zmienić to tylko i wyłącznie wstępując do służby:)
A mam nadzieję, że wykształcenie to nie wszystko i liczą się zarówno predyspozycje jak i motywacja:) |
 |
|
|
Kunio_
|
|
Co z kierunkiem Bezpieczenstwo Wewnetrzne? Bedzie premiowany przy rekrutacji? |
 |
|
|
jacb
|
|
Czy waszym zdaniem absolwent studiów wyższych (w tym przypadku informatyka, politechnika krakowska) studiujący w systemie niestacjonarnym, zdobywający doswiadczenie zawodowe przez 4 lata swoich studiów ma porównywalne szanse na zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną jak absolwent tego samego kierunku studiujący w systemie stacjonarnym? |
 |
|
|
jacb
|
|
Czy ja nie dowidzę czy tutaj nie ma możliwości edytowania swoich postów ? :) znalazłem takie coś:
"Szukamy osób po wszystkich kierunkach, od humanistycznych po ścisłe. Najchętniej informatyków, ekonomistów, filologów, fizyków. Nie ma dla nas znaczenia, czy ktoś skończył uczelnię prywatną czy państwową, studia zaoczne czy dzienne - mówi Magdalena Stańczyk." - ciekawe jak to się ma w praktyce ;) |
 |
|
|
beldzior
|
ERKAEMISTA
|
|
jest możliwość edycji- ikonka karteczki z ołówkiem
 |
|
|
jacb
|
|
aha :) zmyliło mnie bo widzę tę ikonkę przy każdym poście i myślałem że to do cytowania :) Czekam na wasze opinie, co sądzicie o powyższym. |
 |
|
|
osiem11
|
|
w poniedziałek ide na rozmowe do ABW.
zgłoszenie wyslalem jakos w lutym za pomocą formularza na ich stronie internetowej. Zupelnie juz o tym zapomnialem, a tu nagle sie odezwali. W zasadie nie robie sobie zadnych nadziei, nie napalam sie, ale skoro powiedzialem A powiem i B i pojde na rozmowe, powiem im co i jak. moze sie bardziej zainteresuja.
to pisze ja mgr prawa in spe |
 |
|