FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1065 razy ¬

ROZRYWKA | Elektronika
Projektor 
[powiadom znajomego]    
Autor "Projektor"   

Maariusz
 Wysłana - 21 styczeń 2007 21:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Przegladałem allegro i natrafilem na ta aukcje.
[http://www.allegro.pl/item158052372_jedyny_projektor_na_allegro_az_215_.html]

Co o tym sadzicie? Moze wiecie jaka jest jakosc wyswietlanego obrazu, czy wogule warto zawracac tym sobie glowe?

spider00
 Wysłana - 21 styczeń 2007 22:26      [zgłoszenie naruszenia]

coś ściemą pachnie.
a te fotki tego pokoju widziałem na mtv w coś tam jak mieszkają gwiazdy czy coś w ten deseń -> używają projektorów za 49zł?

GRN
 Wysłana - 21 styczeń 2007 22:28      [zgłoszenie naruszenia]

umiecie czytać?

Uwaga!!! Przedmiotem aukcji nie jest projektor tylko soczewka + plyta z instrukcjami ja zbudowac projektor to nie jest to zeby budowac KOSZTOWNY projektor LCD tylko potrzebujesz karton , cinema kit oraz telewizor lub monitor a nawet komorka czyli to z czego chcesz nadawac obraz . Z polskiego na nasze to kupujesz Cinema Kit robisz konsrukcje glowna ktora jest bardzo prosta polego na sklejeniu 4 czesci dykty lub kartonu i masz gotowy projektor teraz wystarczy postawic go przed telewizorem lub ekranem i masz super projektor !!! Doznania grania w najnowszego NFS na calej scianie sa ogromne

there is no god

Busterje
 Wysłana - 21 styczeń 2007 22:55      [zgłoszenie naruszenia]

że tak powiem, paaanie daj pan spokój

Ouch Dream Team
Bunny Kozak Team
If I wait to wake you I'll never ask you Would you take my hand? In the deepest end Would you stay and drown in me?

zbys
Elektronika
 Wysłana - 21 styczeń 2007 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

A wiec jezeli obraz powiekszysz liniowo 4 razy, aby np. z 20 calowego dostac ekran 80 calowy, to pole tego obrazu bedzie 16 razy wieksze, zas jasnosc oczywiscie bedzie 16 razy mniejsza, zakladajac brak strat w soczewce. Czyli jak nie zaciemnisz dokladnie pomieszczenia, to G zobaczysz.

Wyobraz sobie powiekszenie z komorki...

Druga sprawa, to obraz bedzie zawsze odwrocony "do gory nogami", bo takie sa prawa optyki. A nie jak tam pisze, ze czasami. W TV kineskopowym mozesz obpowiednio skrzyzowac przewody idace do cewek odchylajacych. Lub postawic TV "na glowie" jak sie da.

Ogolnie to jak wyzej "daj pan spokoj".

Lepsze jest wrogiem dobrego!

Kościół NIE jest po to by pomagać biednym - jest po to aby pomagać w ich zbawieniu!

Ekspert -

Maariusz
 Wysłana - 21 styczeń 2007 23:44       [zgłoszenie naruszenia]

dzieki, moze orientujecie sie za ile mozna kupic projektor do uzytku domowego, oczywiscie za jak najmniejsza cene - nowy.

Zmieniony przez - Maariusz w dniu 2007-01-21 23:47:09

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Projektor