Najpierw chciaalem sie przedstawic Piotrek jestem tuu nowyym. Mam 17 lat. . . a teraz moj problem:(( a mianowicie. Mam dziewczyne kochamy sie .. i ostatnio troche sie zabawilismy...nie weszlem w nia..ale bylem blisko niej...nie bylo spermy, tylko ta wydzielina z penisa..;/ jedynie ona cudem mogla sie w jakis sposob tam dostac..napewno ni daleko gdzies...ona miala ostatnii dzien dni bezplodnych. Teraz jej okres sie spoznia..;/ minelo 31 dni od ostatniego a mialam dostac w zakrecie <26,29> ;/ nie ma bulów jajnikow tylko troche miesnie ja bola..;/ czy to objawy ciazy?? co o tym myslicie?? jakie jest wasze zdanie?? podobne przypadki mieliscie? jest w ciazy?? Prosze oo powazne wypowiedzi.
jeszcze chcialem dodac...ze po tym miala pare dni male krwawienia z pochwy...mysle e miala to przezemnie..bo ona lubi ostrre palcowkii i jak wyciagalem palec mialem krew...o czyw swiadcza te krwawienia po tym??
napewno to nie jest ciaza? to dlaczego takie spoznienie z okresem?? a przez ta wydzieline nie moze byc w ciazy?? DO macka z TBS moze w gliwiach mieszkasz? <na tym foto podobny jestes do kolesia ktory tu lazi ale male foto nie widze dokladnie>