FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7838 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Przeniesienie częsci snu do rzeczywistosci 
[powiadom znajomego]    
Autor "Przeniesienie częsci snu do rzeczywistosci"   

INSOMNIA
192.168.28.*
 Wysłana - 12 listopad 2013 10:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam spałem dzisiaj z dziewczyna i mieliśmy takie same sny, mianowicie sniło nam sie, ze palimy gandzie, sny były bardzo realne. Po wstaniu z rana moja dziewczyna wypluła kawałek topa, pachniało jej z buzi ewidentnie paleniem i miała niezłą faze. Do tego mówiła, że jak jej się kończył ten sen to miała wrażenie, ze jej ,,ja" wraca z powrotem do ciała. Możliwe jest, ze sny sa realną rzeczywistością a nasza jaźń wędruje podczas snu po innych wymiarach ?

Kisielu
 Wysłana - 12 listopad 2013 10:23      [zgłoszenie naruszenia]

Jak jarałeś z laską cały dzień albo i dłużej to sie dziw, że wam sie to śniło naraz.

INSOMNIA
 Wysłana - 12 listopad 2013 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

Nie dziwi mnie to, że śniło nam sie to samo tylko to ze wypluła zioło z buzi a nie jaralismy nic przez dluzszy okres czasu

Kisielu
 Wysłana - 12 listopad 2013 12:30      [zgłoszenie naruszenia]

No to pozostaje tylko pozazdrościć panny która "produkuje" palenie gdzie można taką znaleźć też by mi sie przydała

A tak serio to robi Cie w c***a, tudzież nie mówi wszystkiego. Pewnie obstukała blanta gdzieś na balkonie, bo sie nie chciała dzielić, a Ty siły nadprzyrodzone już wyzywasz

Game_Boy
 Wysłana - 13 listopad 2013 16:59      [zgłoszenie naruszenia]

Jak teraz będzie jej pachnieć spermą z buzi po tym jak robiła loda jakiemuś koksowi to powie "kochanie śniło mi się, że robiłam Ci loda i to się zmaterializowało".
Sprytna bestia.

Śpij spokojnie aniołeczku [*]

herbu3
 Wysłana - 15 listopad 2013 01:27       [zgłoszenie naruszenia]

Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Przeniesienie częsci snu do rzeczywistosci