Wie może ktoś dlaczego zapisanych obrazków Windows nie chcę wyświetlić? Wszystkie sie zapisuję jakoś "sb" soga dam za pomoc. _______________________________
przy zapisywaniu dodawaj koncowke '.jpg' albo jak masz juz zapisane na dysku, to wejdz w moje dokumenty > opcje folderow > widok i odznacz 'ukryj rozszerzenia znanych typow plikow' zmien nazwe zapisanego pliku '.sb' na '.jpg'
Danke Lisek ;* Sog nie wchodzi. Zmieniony przez - sun.n w dniu 2008-08-30 15:12:06 _______________________________
_______________________________ "... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie, gdyby nie dziatek pacierze..." Potrzebujesz fotografa ? --->[mietekmalek.com/]
imho tak lepiej _______________________________ make love not spam
albo tak... _______________________________ Who are you to wave your finger?
Byłbym bardzo wdzięczny + sog I żeby się zmieścił kb-tami na avka Nikt nie pomoże uciąć do 80x80 w miarę dobrej jakości?? Bo mi wychodzi jakość z dupy Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-09-03 15:23:14 _______________________________ "Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem głupoty" Moon
a ja bym prosił i przerobienie samego króliczka _______________________________ pozdrawiam +Cahir+
_______________________________ Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza dowodu tego w słowach
dziękuję pięknie. Sog :) _______________________________ pozdrawiam +Cahir+