Zbliżają się wakacje i długie podróże samochodem, pomyślałem więc że warto by wziąć ze sobą lapka. No ale tu pojawai się problem ładowania. Pomyślałem więc o zakupie przetwornicy, zwłaszcza, że dzięki niej miałbym normalne gniazdko w samochodzie i mógłby ładować nie tylko lapka, ale też komórki, tablety i wszystko inne, bez konieczności kupowania specjalnych ładowarek.
Problem w tym, że nie mam kompletnie pojęcia o watach, voltach napięciu itp, ostatni raz miałęm z tym styczność na fizyce w liceum ;)
To drugie wygląda solidniej i niby w opisie jest napisane, że służy do komputeró, ale fajnie jakby ktoś obeznany jeszcze na to rzucił najpierw okiem i potwierdził:)
Ta droższa ma co prawda większą moc, ale wymaga 24V zasilania - jest więc dla ciężarówek. Ta za 70 całkowicie ci wystarczy.