panowie zostalem poproszony o udzial w programie w telewizji TVN ROZMOWY W TOKU na temat kulturystyki i dopingu w tym i innych sportach.
Jak myslicie jakich pytan moge sie spodziewac od pani redaktor/ co powinienem odpowiadac,wiem ze poradze sobie ,ale mimo wszystko wasze opinie i uwagi bedom mi pomocne do tego zeby np zadac pytanie Filebornowi ktory ma tez byc czy innym sportowcom tam obecnym.
Na program jestem zaproszony we wtorek 6 ,a emisja w tv bedzie dopiero ogloszona.
Moze sa tutaj jacyc znajacy sie na odpowidnim odbijaniu pytan badz ich delikatnym olewaniu,
Prosze o pytania i odpowiedzi ,jakich byscie chcieli zadac gdybyscie tam byli.
Powiedz Im że Kulturyści to kulturalini ludzie,którzy w w większości są uczniami/studętami/przykładnymi pracownikami i mężami, a nie chamy od pługa granatem oderwani, że to jest sposób na życie,że do dego sportu trzeba mieć silną wolę, a nie kieszenie pełne koksów.
Ja bym tak do końca nie udzielał jednoznacznych odpowiedzi.
Oto prawdopodobny zestaw pytań:
- Jak długo zajmujesz się kulturystyką?
- Czy stosujesz doping? Jeśli tak to jak długo i co Cię do tego skłoniło i czy twoi najbliźsi o tym wiedzą?
- Czy łatwo dostać sterydy w Polsce?
- Wszelkie pytania dotyczące twojej przeszłości.
- Czy wykorzystujesz swój wygląd zarabiając n życie?
- Czy twoja postura odstrasza ludzi?
- Na 99% będą pytania dotyczące postrzegania ludzi uprawiajacych kulturystyke przez społeczeństwo czy cos podobnego
- Będą próbowali udowodnić mit bezmuzgiego kulturysty.
Nrawdopodobnym jest, że zadadzą Ci pytania dotyczące forum i działu doping, więc dobrze się przygotuj.
Proszę Cie! - Koniecznie podaj dokładną datę twojego wystąpienia. Tego nie można przegapić.
Moze dzieki tobie w końcu kulturyści chociaż przez część spoeczeństwa dęda postrzegani jako normalni a nie jako kryminaliści.
Trzymaj się i powodzenia. Złam ich!!! i powal na kolana!!!
Kiedyś będę bardzo duży,
Dobry trening tu posłuży.
Nie wiem jak z pytaniami, ale najważniejsze, żebyś nie wyglądał na bezmózgowca (bez urazy, wiesz o co mi chodzi), musisz być sympatyczny, kulturalny, z ogładą i rozsądnym słownictwem, nie możesz się unościć bo to ludzie odbierają niechętnie, spokojny głos wzbudza zaufanie, staraj się odpowiadać rzeczowo na pytania jeżeli ktoś coś będzie ******lł to ładnie kolesia ucinasz (tylko rzeczowo), bez obrażania jego i jego poglądów. Musiś być po prostu ponad "to".
Zresztą choćbyś nie wiem co tam robił to oni to zmontują jak im się podoba, i przedstawią tak, żeby znowu była sensacja. To mnie właśnie najbradziej w****ia, że będzie zero obiektywizmu, tylko nowa papka dla fanów talkshow.
Powiedz ze wszyscy sportowcy biora a kontrola antydopingowa
to tylko formalnosc bo zawodnicy zadko daja sie zlapac,
wiedza na ile przed startem trzeba przerwac. I badz kulturalny, tak chyba bedzie lepiej, bo powiedza ze sterydy pobudzaja agresje.