FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 22445 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
Przyja¼ñ a mi³o¶æ 
[powiadom znajomego]    
Autor "Przyja¼ñ a mi³o¶æ"   

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 11 sierpieñ 2007 21:44      [zg³oszenie naruszenia]

je¶li nie wiesz jak masz siê zmieniæ to w jaki sposób MY Ci mamy pomóc ?
id¼ do psychologa

"Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem g³upoty"
Moon

Ekspert -

Xawier
 Wys³ana - 11 sierpieñ 2007 22:02      [zg³oszenie naruszenia]

Jak tak bardzo chcesz ja zdobyc to jedynym wyjsciem dla Ciebie jest:
1. Zapomniec przynajmniej na pol roku o niej.
2. Przez ten czas umawiac sie z innymi dziewczynami im wiecej tym lepiej, im wiekszy bagaz doswiadczen tym lepiej Ci wyjdzie z ta ktora uwazasz za tak specjalna. Efektem ubocznym tego moze byc ze juz nie bedziesz postrzegac jej jako ksiezniczki bo poznasz ze jest wiele innych i bedziesz mial wiecej mozliwosci i moze wtedy ona sama do Ciebie przyjdzie.
3. Znajdz jakies aktywne hobby ktore pozwoli Ci sie zaangazowac i przestac gonic za ta osoba. Ty jestes najwazniejszy.
4. Zapisz sie na silownie, podniesie to twoja samoocene.
5. Zmien sie! Jak zobaczy w Tobie "mezczyzne" to przyjdzie sama!!!
6. Jak zaczniesz myslec... chyba stac mnie na lepsza... a nie, co moge zrobic zeby byla moja to wtedy znaczy ze nadzszedl czas aby uderzyc.

Kozak z Dopingu...
...dawno i nieprawda

Farmaceuta - Technik %-)

Sehekrama
 Wys³ana - 12 sierpieñ 2007 23:09      [zg³oszenie naruszenia]

Autorze, skopa³e¶ sprawê, ale nie przejmuj siê- jeszcze nie wszystko stracone. Ty chyba zaplanowa³e¶, ¿e bêdziesz z ni± chodzi³ ju¿ w sierpniu- bardzo z³a decyzja (za d³ugo Ciê zna), roz³ó¿ sobie to na conajmniej pó³ roku. Najwa¿niejsze co teraz powiniene¶ zrobiæ, to zdystansowaæ siê (nawet poprzez pomy¶lenie sobie- "nie lubiê jej, bo mnie ola³a"). Gdy to zrobisz, mo¿e uda Ci siê racjonalnie podej¶æ do sprawy- bo tu tylko mózg mo¿e pomóc, serce tylko przeszkadza. Gdyby¶ spojrza³ na ca³± sprawê oczami osoby trzeciej, np. tak jak ja, to zauwa¿y³by¶, ¿e Twoja wybranka da³a Ci wyra¼nie wskazówkê jak± drogê postêpowania powiniene¶ obraæ. Chodzi mi tu o "zbytnie zaanga¿owanie siê". Tymi s³owami nie powiedzia³a: "odp..ol siê" (je¿eli nie przes³odzi³e¶ mówi±c o pierwszym spotkaniu i nic siê nie wydarzy³o miêdzy nim a sobot±), ale "zwolnij, muszê to przemy¶leæ".

Powodów sp³awienia mog³o byæ kilka:
-nie chce siê z Tob± spotkaæ (je¿eli nie przes³odzi³e¶ mówi±c(...), to nic nie wskazuje na to- nawet na pierwsze spotkanie by siê nie zgodzi³a);
-by³a pod wp³ywem (nie koniecznie narkotyków czy alkoholu, bardziej mo¿liwe jest, ¿e mia³a z³y dzieñ, b±d¼ po prostu... okres);
-znajdowa³a siê w towarzystwie (nie koniecznie innego faceta, mog³y to byæ kole¿anki, np. te z którymi by³a na wakacjach- spokoju by jej nie da³y, gdyby us³ysza³y "to jeste¶my umówieni" a skoro sam powiedzia³e¶, ¿e zadzwonisz w poniedzia³ek, to nie musia³a siê przejmowaæ, ¿e Ci odmówi³a);
-wbrew tego co mówi³a na ostatnim spotkaniu wie czego od niej oczekujesz i nie wie za bardzo, co ma o tym my¶leæ- godzenie siê na ka¿d± Twoj± propozycjê, to tak jakby ju¿ zgodzi³a siê na ¶lub :D;
-nie mia³a ochoty na rower (a nie da³e¶ jej ¿adnej alternatywy);
-czyta³a to forum (wcale niewykluczone- insomnia jest popularna);
-wiele innych nie godnych uwagi- najbardziej prawdopodobna jest jedna z wy¿ej wymienionych przyczyn.

Sposoby dzia³ania jakie mogê poleciæ s± ró¿ne w zale¿no¶ci od tego co i jak chcesz osi±gn±æ. Zapewne wykorzystasz jeden z poni¿szych wariantów- nawet je¿eli nie zd±¿ysz tu zajrzeæ do jutra:
-dzwonisz i gadacie o "dupiemarynie", czyli jak siê czuje, itp. i albo na koñcu mówisz, ¿e przykro Ci, ale nie masz czasu, ¿eby siê z ni± spotkaæ w ci±gu najbli¿szych dwóch-trzech dni i siê ¿egnasz, albo po prostu rozmowa nie stacza na temat spotkania i koñczy siê szybko;
-dzwonisz jutro i pytasz czy siê ju¿ zdecydowa³a na rower, je¿eli nie to proponujesz spotkanie w centrum z opcj± spaceru- który¶ z kolejnych dni (us³yszysz, ¿e nie ma czasu- nie zawracaj sobie ni± g³owy);
-nie dzwonisz i udajesz obra¿onego nie daj±c znaku ¿ycia, czekaj±c na znak od niej (mo¿liwe, ¿e a¿ do usranej ¶mierci);
-dzwonisz i mówisz jej, ¿e musisz siê z ni± spotkaæ, bo chcesz z ni± powa¿nie porozmawiaæ;
-dzwonisz i mówisz jej czego oczekujesz;
-dzwonisz i jej wygarniasz, ¿e jeste¶ z³y, ¿e nie chce siê z Tob± spotkaæ;
-nie dzwonisz, ale robisz co¶, ¿eby zwróci³a na Ciebie uwagê (np. znowu kwiatki).

Wydaje mi siê, ¿e pierwsze dwa warianty, to najlepsze rozwi±zania na jutrzejszy telefon. Pierwszy, bo u¶pisz jej czujno¶æ i bêdziesz móg³ "zaatakowaæ" w pó¼niejszym terminie lub drugi, bo nie zostawisz sobie z³udzeñ. Wybór nale¿y do Ciebie. I pamiêtaj- najbardziej ¿a³ujemy czego¶ czego nie zrobili¶my. Powodzenia.

Odwaga zwyciê¿y³a.

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 12 sierpieñ 2007 23:13      [zg³oszenie naruszenia]

o kurva
przepiszê sobie to na karteczkê

autorze b±d¼ sob±, rób co chcesz, wyci±gaj wnioski z niepowodzeñ, g³ównie spontan i tyle.

Moon

Ekspert -

Sehekrama
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 09:04      [zg³oszenie naruszenia]

Wiem!!! Wiem ju¿ co jest przyczyn± odmowy. Przeczyta³em Twoje posty, autorze, raz jeszcze.

To lêk przed zbli¿eniem, który nie oznacza, ¿e ona nie chce siê z Tob± spotkaæ, ale pod¶wiadomie boi siê skutków spotkania. W tym wypadku nie powiniene¶ jej olewaæ, ale zadzwoniæ i nie odbycie siê waszego spotkania wzi±æ na siebie (nie masz czasu, brzydka pogoda, itp.). W ten sposób dasz jej komfort, ¿e to nie ona Ciê sp³awi³a ostatnio, ale przeszkodzi³o wam zdarzenie losowe.

Dzisiejsza rozmowa powinna byæ krótka, zwiêz³a i na temat. Potrzebne Ci jeszcze bêdzie zainicjowanie spotkania "bezokresowego". Ju¿ mówiê o co mi chodzi. przypu¶æmy, ¿e nagle zainteresowa³o Ciê to samo co j± interesuje i teraz chcesz od niej po¿yczyæ jak±¶ ksi±¿kê :p Mówisz, ¿e wpadniesz do niej jak bêdziesz mia³ czas. Koñczysz rozmowê zostawiaj±c sobie furtkê na zobaczenie siê z ni± i nie knoc±c waszych relacji z powodu ostatniego "olania".

Odwaga zwyciê¿y³a.

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 09:58      [zg³oszenie naruszenia]

do tego co pisze wy¿ej:
ale przeszkodzi³o wam zdarzenie losowe.
po co ma tak my¶leæ, wmawiaæ sobie, ¿e zdarzenie losowe ? niech przejrzy na oczy - po prostu dziewczyna nie chce i tyle. o kurva

oraz nie rozumiem co Ty piszesz, jak ma wzi±¶æ na siebie, czyli tak:( zakladam, ¿e ON dzwoni )
on: cze¶æ
ona: cze¶æ
on: brzydka pogoda, wiêc siê jutro nie spotkamy
ona: ok

haha i padnie pytanie: jak siê podoba³a ksi±¿ka... ee no wiesz fajna ok³adka

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2007-08-13 10:00:06

Moon

Ekspert -

Sehekrama
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 13:28      [zg³oszenie naruszenia]

Nie o takie zdarzenie losowe mi chodzi³o- mia³em na my¶li, ¿e mia³oby to byæ niezale¿ne ani od niego ani od niej (takie wra¿enie powinna ona mieæ po rozmowie). A co do ksi±¿ki, to mia³ byæ tylko przyk³ad.

Odwaga zwyciê¿y³a.

Sebek16
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 14:41      [zg³oszenie naruszenia]

Mo¿e po prostu odpuszczê na pewien czas... Zajmê siê czym¶ innym... Jak mi przejdzie, to zacznê racjonalnie my¶leæ- wtedy bêdê gotów do "uderzenia". Dziêkujê wszystkim za porady. Odezwê siê w okolicach wrze¶nia.

U¶miechnij siê, jutro mo¿e byæ gorzej.

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 15:49      [zg³oszenie naruszenia]

nie ta, to inna.

Moon

Ekspert -

Sehekrama
 Wys³ana - 13 sierpieñ 2007 21:48      [zg³oszenie naruszenia]

Chyba autor ju¿ tu nie wpadnie do wrze¶nia. O ile w ogóle wpadnie... Sorki, za czarny humor :P

Znam go osobi¶cie, ale siê do tego nie przyznawa³em :D Znam te¿ t± "jego wybrankê"- dziewczyna skromna, niezbyt urodziwa, ale rzeczywi¶cie z fajnym charakterkiem (gadaæ z ni± mo¿na godzinami). Nie wiem czy siê nie mylê, ale nawet patrz±c z zewn±trz (nie znaj±c ani jego, ani jej) mo¿na zauwa¿yæ miêdzy nimi pewn± za¿y³o¶æ (nawet na zdjêciach)... Pozostaje mi tylko ¿yczyæ Sebkowi powodzenia. Uda Ci siê uparciuchu.

Odwaga zwyciê¿y³a.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 13 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Przyja¼ñ a mi³o¶æ

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13