Autor |
"Przyja¼ñ a mi³o¶æ" |
|
smutny1234
|
|
zgadzam sie z wami obydwoma jestem jaki jestem :) mo¿e sie uda to dzia³anie ale kurde zawsze jest jakie¶ ale ;/
pozdro |
 |
|
|
Sehekrama
|
|
Lol, temat siê zmieni³ :P A co siê tyczy wszystkich tematów na forum Mi³o¶æ: "Baby to chvje!".
|
funkadelic
|
|
Smutny powiem Ci tylko tyle, ze kiedy¶ tak samo idealizowa³em panny i w ka¿dym s³owie doszukiwa³em siê jakiego¶ przes³ania, podtekstu.Z czasem(oby jak najwczesniej) zrozumiesz ze takie podejscie nie ma sensu i przysporzy Ci tylko niepotrzebnych stresów i gorszych dni.Jak sie za bardzo wkrecisz to jeste¶ przegrany. |
 |
|
|
StoPRO
|
|
W wiekszosci przypadkow wlasnie nie "baby to ****e" tylko "faceci to cipki"  |
 |
|
|
Xawier
|
|
Badz MESZCZYZNA!!!
Najlepsza rada dla wszystkich zdesperowanych, do tego trzeba czasu, doswiadczenia... Niestety obecni mezszczyzni a raczej chlopacy sa wychowywani przez samotne matki nie majac przykladu silnego mezczyzny, ojca. Niestety. Mamusia mowi, badz dobry dla dziewczynek, dawaj jej kwiaty, traktuj ja jak najdrozszy klejnot, gowno prawda!
HONOR
 |
|
|
smutny1234
|
|
Fajnie to uj±³e¶ StoPRO, Xawier tak szczerze to ja w³a¶nie tak mysla³em, ¿e mam j± tak traktowaæ. funkadelic dziêki za radê postaram sie dostosowaæ co do niej:P Zobaczymy. zmieniê nastawienie co do niej i ciekawe co to z tego wyjdzie :)) |
 |
|
|
Trebles
|
|
Dziwi³em siê kiedy¶ ¿e tak wy¶miewaj± te meskie ciapy ale z perspektywy czasu i po w³asnych prze¿yciach kurde dobrze gadaj±  |
 |
|
|
fjern
|
|
Xawier dobrze, ¿e nie 'krew i honor'  |
 |
|
|
Sehekrama
|