Wszystkim z podobnymi problemami co Sebek polecam ksi±¿kê "Tajemnice uwodzenia" Adama Lange i Roberta Fingera. Faceci ¶wietnie opisali co robiæ, je¿eli chce siê pokazaæ od mêskiej strony przyjació³ce oraz jak siê zachowywaæ, ¿eby rozkochaæ w sobie kobietê.
Zmieniony przez - Sehekrama w dniu 2007-08-31 15:09:06
mam problem mia³em kiedy¶ fajowsk± dziewczynê by³o to ponad 4 lata temu ale 2005 zosta³em osadzony w zk i nie mia³em mo¿liwo¶æi kontaktu z ni± dopiero miesi±c temu j± odnalaz³em spotkali¶my siê niedawno i nadal j± kocham a ona mnie ale ma mê¿a i dzieci co robiæ mam to jest jedyna któr± kocha³em i kocham nie potrafiê siê pogodziæ z tym ¿e tak jest zosta³o mi jeszcze ponad 2 lata nie chce jej straciæ znowu
mam problem mia³em kiedy¶ fajowsk± dziewczyne by³o to ponad 4 lata temu ale 2005 zosta³em osadzony w zk i nie mia³em mo¿liwo¶æi kontaktu z ni± dopiero miesi±æ temu j± odnalaz³em spotkali¶my siê niedawno i nadal j± kocham a ona mie ale ma mê¿a i dzieci co robiæ mam to jest jedyna któr± kocha³em i kocham nie potrafie sie pogodziæ z tym ¿e tak jest zosta³o mi jeszcze ponad 2 lata nie chce jej straciæ znowu
A z Twoj± ukochan± jak dla mnie sprawa jest prosta - u³o¿y³a sobie ju¿ ¿ycie, nie masz tam czego szukac...jeszcze siê okazuje, ¿e ma rodzine i Ty sie zastanawiasz co robic?
Jak tak kochasz to pozwól ¿yc w³asnym ¿yciem i nie próbuj rozbijac ma³¿eñstwa