FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 22445 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
Przyja¼ñ a mi³o¶æ 
[powiadom znajomego]    
Autor "Przyja¼ñ a mi³o¶æ"   

Sebek16
 Wys³ana - 8 sierpieñ 2007 20:23      [zg³oszenie naruszenia]

Zastanawiam siê teraz nad sensem wypowiedzi, ale z jej punktu widzenia. Jakiej odpowiedzi oczekiwa³a ode mnie, bo bez powodu tego nie powiedzia³a?? Co¶ chcia³a us³yszeæ... Tylko co??

U¶miechnij siê, jutro mo¿e byæ gorzej.

Sebek16
 Wys³ana - 8 sierpieñ 2007 20:36      [zg³oszenie naruszenia]

to jest TYLKO zwyk³a dziewczyna jak miliardy innych....

Zapewniam Ciê, ¿e to nie jest zwyk³a dziewczyna. Nawet bior±c pod uwagê hormony jakie mi przes³aniaj± oczy :p Do tej pory mia³em styczno¶æ ze sztucznymi, pustymi lalkami, dla których idea³em jest ³ysy dres- przez takie kobitki zacz±³em dzielic gatunek ludzki na: cz³owieka i kobietê. W. jest cz³owiekiem. Mo¿na z ni± normalnie porozmawiaæ, nie wywy¿sza siê, nie ma na³ogów, jest pogodna, potrafi wybaczyæ... Dochodzê do wniosku, ¿e jest przedstawicielk± gin±cego gatunku kobiet.

U¶miechnij siê, jutro mo¿e byæ gorzej.

fjern
 Wys³ana - 8 sierpieñ 2007 21:00      [zg³oszenie naruszenia]

" Do tej pory mia³em styczno¶æ ze sztucznymi, pustymi lalkami, dla których idea³em jest ³ysy dres- przez takie kobitki zacz±³em dzielic gatunek ludzki na: cz³owieka i kobietê. W. jest cz³owiekiem. Mo¿na z ni± normalnie porozmawiaæ, nie wywy¿sza siê, nie ma na³ogów, jest pogodna, potrafi wybaczyæ... Dochodzê do wniosku, ¿e jest przedstawicielk± gin±cego gatunku kobiet. "

to, ¿e nie siêga dna intelektualnego jak puste lalki niestety nie ¶wiadczy o tym, ¿e nie dzia³a wed³ug dziwacznych kobiecych mechanizmów. Im tak samo potrafi od***aæ i je¶li nie bêdziesz jej trzyma³ twardo to lipton. Pos³uchaj czasem dziewczyn, same mówi±, ¿e trzeba je czasem ostro na ziemiê sprowadzaæ bo nie potrafi± kontrolowaæ samych siebie. Maj± s³ab± psychikê.

a co do tej panienki... je¶li nie zmienisz toru dzia³ania to bêdzie s³abo. Skoro mówi³a, ¿e nie wie czego oczekujesz, nie jest na to gotowa to chce zasiaæ w Tobie ziarno by¶ nie mia³ za wielkich nadziei i w odpowiednim momencie delikatnie Ciê oleje jakim¶ tekstem.

Gdyby naprawde chcia³a Ciebie jeszcze sprawdziæ nic by nie mówi³a takiego.

musisz inaczej dzia³aæ

StoPRO
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:17      [zg³oszenie naruszenia]

Zapewniam Ciê, ¿e to nie jest zwyk³a dziewczyna. Nawet bior±c pod uwagê hormony jakie mi przes³aniaj± oczy

Hahaha

Juz po tobie

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:29      [zg³oszenie naruszenia]

oj kolego kolego, mylisz siê. ona jest taka sama jak WIELE innych, to tylko teraz Ci siê tak wydaje. ale potem to samo stwierdzisz...
oczywi¶cie s± puste, itp.. ale uwierz mi nie jest ona dla Ciebie nikim wyj±tkowym, jest zwyk³± dziewczyn±, z która dobrze Ci sie gada i "raczej" wygl±da nie nagannie, czytaj ³adnie.
my¶lisz jak miêkka faja, to ¼le

"Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem g³upoty"
Moon

Ekspert -

Romerro
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:31      [zg³oszenie naruszenia]

Sebek16 - zapewniam Ciê ¿e to najzwyklejsza dziewczyna jakich na tym ¶wiecie wiele Na razie z tob± siê dyskutuje jak ze ¶lepym o kolorach (ale to norma - ka¿dy z nas tak ma jak jest zauroczony). Ucz siê na b³êdach starszych kolegów i postaraj siê przejrzeæ na oczy. Czytaj Poradnik dla desperatów (podwieszony link). Ona siê waha ale raczej jest na ,,nie". Na pewno siê do soboty nie odzywaj - daj jej czas A ty zamiast rozmy¶laæ lepiej id¼ pograæ w pi³kê albo umów siê z jak±¶ inna kole¿ank± na tenisa,pla¿e Nie ta to inna..

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:34      [zg³oszenie naruszenia]

dok³adnie Tomku ;)

Moon

Ekspert -

Romerro
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:41      [zg³oszenie naruszenia]

³oo widzê ¿e sam Don Corleone mnie zna;)

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:42      [zg³oszenie naruszenia]

nawet nie wiesz od jak dawna kolego z podwórka ;) zdziwiony ?
do autora posta, kiedy¶ prawie ka¿dym by³ miêkk± faj±

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2007-08-09 00:51:11

Moon

Ekspert -

Romerro
 Wys³ana - 9 sierpieñ 2007 00:55      [zg³oszenie naruszenia]

uderz do mnie na gg XXXXXXX (nie ma public gg) i rozja¶ñ umys³
BTW: ³adna Pani w Profilu

Sorry za off topic

Zmieniony przez - Romerro w dniu 2007-08-09 00:58:53

Zmieniony przez - Romerro w dniu 2007-08-09 00:59:22