Mam pytanie? Czy wasze dziewczyny mają przyjaciół? Moja ma, wszystko mi o nim mówi itd. że to tylko przyjaciel itd. czasami spotkają się na piwo, ja jej na to pozwalam, czy powinienem być zazdrosny?
pewnie, że powinieneś, takie przyjaźnie kończą się zawsze jednym, ja też byłem przyjacielem laski swojego dobrego kumpla, chodziliśmy na "piwo", a w rzeczywistości na spacery nad jeziorkiem, za ręke, więc do lasu z chamem, ja tez jestem przewrażliwiony na takie coś, bo moja laska też coś świrowała i poszła w trase wiec pilnuj jej, a przyjaciela na przejażdżke weź po wertepach, na zaszczytnym miejscu w bagażniku
hmmm zazdrość - wiesz zazdrość niszczy związek. Najlepiej jakbyś poznał troche tego jej "przyjaciela", czy on ma też dziewczyne, itp. Popros swoja dziewczyne aby Cie z nim zapoznała, w końcu będą z nia w związku nie jesteś tylko kochankiem, bo jesteś również przyjacielem.
"My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze...
o chwilach, które mogły być piękne, a nie były...
o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem...."
a ty lepiej nie siedz na forum tylko lec do lasu ich poszukaj nie no poznaj sie z przyjacielem a najlepiej to wybierzcie sie gdzies w 3 na piwko i wyczaisz kolesia , co to za typ :]
kiedys pracowalem z taka kelnerka i mowila mi, ze jej facet tez byl zazdrosny o jej takiego przyjaciela, ale kiedy dowiedzial sie, ze ten koles to gej, to juz nie bal nic. i mysle, ze to jest jedyny zdrowy uklad. co z tego, ze ma kolegow, to luz. kolezanki to nawet i ja moge miec, ale taka przyjazn to do czegos zmierza prawie zawsze, z ktorejs ze stron. w sumie tez chcialbym miec jakas taka przyjaciolke
To chodz sobie z nimi na piwo też, czemu ma jej to przeszkadzac skoro jestes z nia itp.. itd.. :)
Mnie też takie rzeczy w****iaja niby jacys przyjaciele albo nawet jacys nowo poznani typi, bo jestem strasznie zazdrosny ale zawsze jak cos sie o kogos pytam to jej odpowiedz jest taka zebym sie nee martwil ani nee byl zazdrosny: ALE ON JEST ŻONATY albo ON MA DZIEWCZYNE.. a ja jej zawsze na to: ALE TO O NICZYM NIE ŚWIADCZY.. hehe bo taka jest prawda.. od czego są zdrady ??