Autor |
"Przyjazn --> Milosc" |
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
|
|
regz
|
|
No tez tak kiedys porobowalem po pijaku mysle dowiem sie czy cos bedzie czy nie i przy pozegnaniu ona chce mi buzi w polik a ja slimorka jej zapuscic proboje... i **** odepchnela mnie
No i juz tej metody nie stosuje. Ale to wiecej niz 2 piwka byly i ona chyba zauwazyla
|
Mistmare
|
|
Jest jeden niezawodny sposób na związek z przyjaciółką. Wzbudzenie w niej zazdrości. Kiedy zobaczy jak świetne masz życie towarzyskie i że otaczasz się wieloma laskami, to nie ma bata żeby nie chciała z Tobą być. Tyle.
Ten sposób z piwem jest masakryczny
Zmieniony przez - Mistmare w dniu 2007-07-28 19:16:28 |
 |
|
|
bf_stan
|
|
|
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
no mialem pecha nie powiem ze nie
Znawca -
 |
|
|
bf_stan
|
|
|
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
nie no qrde normalna dziewczyna, w glowie poukladane.
faceta miala wtedy, moze przez to?
Znawca -
 |
|
|
regz
|
|
Jest jeden niezawodny sposób na związek z przyjaciółką. Wzbudzenie w niej zazdrości. Kiedy zobaczy jak świetne masz życie towarzyskie i że otaczasz się wieloma laskami, to nie ma bata żeby nie chciała z Tobą być. Tyle.
Ale to tez zalezy jaka panna mozna tez tak probowac na taka obojetnosc itp i niektore sie na to lapia zreszta zalezy od panny czy ona do ciebie swiruje czy ty do niej, bo jak ty do niej to nie polecam tej metody bo laska to samo wtedy robi i ch** z tego wychodzi...ogolnie tez probowalem i wlasnie taka reakcje wtorna od laski mialem czyli lipton wyszedl
|
Mistmare
|
|
regz my tu rozmawiamy o zamianie przyjaźni w związek a nie sposobie na wszystkie laski. Dlatego podałem najlepszą możliwą metodę do tej zamiany. Obojętność często działa ale to nie ten przypadek |
 |
|
|
MnMs
|
|
pytanie do tych bardziej doswiadczonych: jakie oznaki, zachowania itp. sa charakterystyczne dla dziewczyn, ktore traktuja nas jako przyjaciol oraz jako potencjalnych partnerow?
Czy to, ze laska chce sie spotykac, chodzic na spacery, zaprosic do domu itd. moze oznaczac, ze chce cos wiecej? Czy jest to rowniez normalne zachowanie dla tzw 'przyajciolki' (mimo, ze zna sie ja b. krotko..)? |
 |
|