Autor |
"Punkt G" |
|
INSOMNIA
|
|
o jezu jak ja nie lubie jak ktoś mi mówi ze jest starszy i wogole... grr ja mam prawie 23 lata i wysłucham nawet 9 latka, bo sie trza szanować.. wiec Peggy weź luzuj bo to nie jest sejm tylko mile forum |
 |
|
|
Peggy Sue
|
|
Trochę was wkurzyło.Booe nie jesteś wcale zły, bo wiele twoich wypowiedzi jest o.k. Szukałam tylko małej zaczepki, a tu nalot jak na Sarajewo. Trza się było jakoś wbić, mała prowokacja to najlepszy sposób bo nie mogę opróżnić skrzynki... Dla wszystkich urażonych wielka SORRRRKa, postaram się być grzeczna. |
 |
|
|
rafee
|
|
Grzeczne sa nudne
|
|
landrynka
|
|
|
|
Peggy Sue
|
|
Napisałam,że się postaram, a nie że będę... |
 |
|
|
patriot
|
|
Heh.... nigdy sie nad ta literka nie koncetrowalem specjalnie... raczej nad swomi 4 lub 3 w zaleznosci od wersji... i ew jej taka jedna na duzo liter ale mi sie liczyc nie chce...
Ale tak na powazne pytanie do tych doswiadonych... wiadomo.. kazda baba ma inaczej.. to jest jasne... kazda podniecaja troche inne rzeczy.. noi ale z tym punktem g to faktycznie - nie chcialo kombinowac zabardzo.. Tak biorac srednia statysyczna (mowie do doswiadczonych :-%) to mniej wiecej gdzie on jest, jak go znalezc ? czy sa jakies przeciwskazania ? tzn czy sie robi starsznie wrazliwy w czasie orgazmu? po orgazmie ? czy zawsze jest to az tak przyjemne dla plci przeciwnej ? czy wogole jest wrazliwy kiedy kobieta nie jest wystarczajaco podniecona ??
Nie jestem jakos specjalnie zle wyedukowany w sprawach Kobieta-mezczyzna ale szczerze powiem ze akurat nad tym zagadnieniem ani ja sie nigdy nie zastanawialem ani moje dziewczyny tez nie zabardzo... a dosc czesto sie wymienialismy uwagami... :)
Z mojej wiedzy to wynika ze to jest zrubienie w srodku pochwy tak jak to ktos powiedzial "jezykiem nie dosiegniesz chyba ze masz dluzsz... dlugi.."
robi sie twardsze i wrazliwsze w trakcie podniecenia i poprzez pobudzanie go mozna wywolac orgazm.. tylko nie wiem zabardzo jaki to jest orgazm i co dalej ;)
Takze prosze o sugestie dla niedoswiadczonego amatora ;]
i prosze o wstrzymanie smiechu :)
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ja punkt G chyba gdzies w ustach mam bo jak jem czekolade tak mi dooobrze jest....A G to sktot od gardla chyba tak?hehe |
 |
|
|
Overfiend
|
|
AnA - dobre.....SOG  |
 |
|
|
patriot
|