FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4070 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
Punto II - opinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Punto II - opinie"   
 
maximus_pl
 Wysłana - 6 grudzień 2009 00:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

otoz chce kupic fure do miasta za 8-9k
nie zalezy mi na super mocy
te 60km mi nawet wystarczy
chcialbym tym samochodem max. rok jezdzic

samochod mialby byc z ok. 2000r.

da sie cos ciekawego wyrwac?
chce kupic jw. punto

mama ma seicent od 6 lat i samochod ma sie super
ma go od nowosci, zrobila niecale 70tys. ale i tak - oprocz tlumika i przednich amortyzatorow jezdzi super

 
wielki_fan
WF
 Wysłana - 6 grudzień 2009 11:57      [zgłoszenie naruszenia]

to sejaka Ci nie odda?

tak btw to mojemu sejaczkowi dzis 10 lat stukneło, a przebieg 61tys
tez tylko wydech i amorki wymieniane
_______________________________
 
***Seicento Team***
"Dzis jest nas mało, zbyt mało by pójść po wolność..."

Znawca -
 
INSOMNIA
 Wysłana - 6 grudzień 2009 12:01      [zgłoszenie naruszenia]

Rodzice maja punto II 1.9diesel

demon predkosci to to nie jest ale im wystarcza,spokojne i ekonomiczne auto bez wiekszych problemow jak narazie

chociaz na miasto,male traski to bym oszczedna benzynke bral bo diesel nie ma sie gdzie za bardzo wykazac

 
INSOMNIA
 Wysłana - 6 grudzień 2009 13:33      [zgłoszenie naruszenia]

a co powiecie o Puncie II HGT?

to 135 KM ma jakąś moc, czy tylko na papierku?

 
kwiatula16
 Wysłana - 6 grudzień 2009 13:47      [zgłoszenie naruszenia]

Za 8-9 klocków to sorry max, ale nie pchaj się w punto.
Poszukaj polówki, albo bierz civica.
W polo 1.4 75km lub 100km i masz pocisk w chvj przy niskim spalaniu.
_______________________________
 
[odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html]

 
maximus_pl
 Wysłana - 6 grudzień 2009 20:34      [zgłoszenie naruszenia]

kwiatula, ale co, uwazasz ze to bedzie szrot?
civic bedzie starszy ze 2-3 lata i wygladowo nie bardzo mi sie nie podoba, podobnie zreszta jak polo

nie zalezy mi na mocnym silniku, to 1.2 w benzynie 60km mi spoko styka bo bede glownie po miescie jezdzil. trasa jak jedna wyjdzie na rok to cud

 
kwiatula16
 Wysłana - 6 grudzień 2009 21:08      [zgłoszenie naruszenia]

Myślę, że moi dwaj kandydaci będą o wiele mniej uciążliwi w eksploatacji i użytkowaniu. Poza tym punto jest wyjątkowo uciążliwe dla dość dużej osoby, a Ty kawał skurvola jesteś
_______________________________
 
[odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html]

 
maximus_pl
 Wysłana - 6 grudzień 2009 22:36      [zgłoszenie naruszenia]

ja duzy?
haha

nic to, bede musial pojezdzic widocznie i pooglada te auta choc na samochodach a bynajmniej na mechanice itp ni huhu nie znam

 
kwiatula16
 Wysłana - 6 grudzień 2009 22:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jakos z sfd miałem takie wrażenie
No nic, może coś mi się pomyliło.

Ja brałbym coś co może będzie i starsze te 2 lata, ale na bank mniej awaryjne. Myslę o civiku konkretniej.
_______________________________
 
[odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html]

 
adamg-85
 Wysłana - 7 grudzień 2009 15:20      [zgłoszenie naruszenia]

ja jeździłem punto II na L'ce i powiem ,że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie,jak na furę miejską to w sam raz

 
maximus_pl
 Wysłana - 7 grudzień 2009 16:09      [zgłoszenie naruszenia]

adam

a czym Cie tak zachwycil?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Punto II - opinie

Strony: 1 2
 
Warto przeczytać: Wartość auta wg urzędu skarbowego | Volvo v 40 z salonu jak sprzedac? | Rover 214. Za i przeciw... | Auto do 2000tys | Oszczędny diesel do 17k | Auto w granicach 30 000 pln | Urząd celny, obojętnie który? | Zakup auta do 9 tys | jaki kredyt?może leasing?na motor | co na zachodzie slychac | cos niedrogiego :))) | MITSUBISHI GALANT | Kombi - SUV - VAN czyli czyli co wziac na rodzinny | Tanie małe i na chodzie | cena kasku na motor | Jak się ma Pug 206 1.1 do Uno 1.0 Fire czy Seicento 1.1? | co wyróżnia tych co im się powiodło od tych co nie osiągnęli celu Czysty upór | zmiana dzwonka sms w HTC 8s | htc 8s | wasz pierwszy on | exel boki trójkąta | shakira | tracklisty | tracklista | sławomir | kamil szadkowski | dlaczego mam | boje sie polykac | kod ograniczeń nokia 6303i | wesela | perfumy allegro | nasze zdjecia | mxs | cadillac | Biznes

 
Polecamy: KSW | Motywatory | Spalacz tluszczu

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2020 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0