Autor |
"Puszczanie laski na imprezę to...?!" |
|
tencza_xx
|
|
|
|
kolos_r1
|
|
jak by zdradzila z jakims koksem czy wogle z kims to niech sobie teraz z nim bedzie a nie tylko na wieczor...ja juz bym nie wybaczyl. ale jak gadam z dziewczynami to wiekszosc mowi ze lubi chodzic na imprezy ale z nowopoznanym kolesiem sie nie puszcza a szkoda
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
"dlatego wlasnie dawanie nadmiernej swobody to jawne proszenie sie klopoty "
jakies jeszcze przyklady Twoje Vlad'ek na to co piszesz ??
A czy ktos z Was potrafilby zaakceptowac zdrade i czy znacie jakis dlugi zwiazek gdzie nie ma zdrady...bo ja nie bardzo takie zwiazki znam...duzo za to takich gdzie zdrada i jeszcze raz zdrada...
Czyli ludzi co sa ze soba dlugo potrafili wybaczyc...bo innej opcji nie widze dlaczego sa razem...brak zdrady...watpie...
 |
|
|
tencza_xx
|
|
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
|
|
tencza_xx
|
|
|
|
ewab
|
|
Zaufanie, jeśli mam pewność że laska jest mi wierna (przykładowo jeśli mnie nie było na imprezie z nia, to był mój kumpel i ją śledził w razie jakiegos "wypadku") to może iść czasami beze mnie - jeśli mnie zdradzi to i tak się o tym dowiem i papa.
taaa ...a później dowiadujesz się ze laska doje6ała ci rogi właśnie z twoim kumplem...
 |
|
|
tencza_xx
|
|
w ogóle jakbym się dowiedział że mnie laska zdradziła to bym jej zaje.bał momentalnie kara i chvj |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
A czy ktos z Was potrafilby zaakceptowac zdrade
Pierwsza dziewczyna, z którą byłem dwa lata równo w pierwszą rocznicę ze mną zerwała, bo poznała innego. "Byli razem" coś około tygodnia, widzieli się może ze 3 razy. Potem wróciliśmy do siebie, bo doszedłem do wniosku (jak i wielu, którzy tutaj odpowiadali na mój post), że w sumie z***ałem sprawę. Pobyliśmy jeszcze rok, umarło śmiercią naturalną.
Aha, ja miałem ułatwione zadanie, bo od razu było widać po jej zachowaniu, że coś jest na rzeczy i nie myliłem się.
Teraz możecie mnie zjechać
Zmieniony przez - kemesO w dniu 2007-03-25 19:05:16
|
|
mmaassoonn
|
|
WArto było wracać ? z zasady odgrzewany kotlet chu.jowo smakuje..
Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2007-03-25 19:10:58 |
Ekspert -
 |
|