Autor |
"Puszczanie laski na imprezę to...?!" |
|
kemesO
|
Analityk
|
|
było pozytywnie, przy końcu się wypaliło
|
|
mmaassoonn
|
|
Jak większośc związków, każdy się z czasem wypala.  |
Ekspert -
 |
|
|
Vivan
|
|
Nie rozumiem dlaczego ma iść gdzieś na impreze bezemnie. Oczywiście wiadomo jak chce iść do koleżanek to problemu nie ma,najczęściej one przychodzą do niej więc jest luz.
Ale zgadzam się z przedmówczynią ileś tam postów wczesniej:) jak rzeczywiście coś czuje to chce być z nami zawsze a nie tylko ****a szukać sposobu aby uciec,wyrwać się. Czasami niektore wypisy odbieram tak jakby niektorzy byli ze swoimi babami z musu.
|
VLAD.IV
|
|
dokladnie jak Ewa B - kumplom tez trzeba na rece patrzec...
a gadanie, ze jak babka zdradzi to dobrze, bo przekonalismy sie, ze nie jest wiele warta są bez sensu...
tak jak okazja czyni zlodzieja, tak i okazja prowadzi do zdrady...
i nie chodzi tu o przejmowanie sie, o ktorym pisze Vidal - ja sie w ogole nie przejmuje... ale nie chce sie potem ewentualnie czuc ze jestem frajerem...
Oraz Zikuś - akurat mam sporo kolegow, ktorzy wlasnie bardzo ufaja... albo maja w dupie swoje babki i dają im swobode...
i spokojnie wiele z nich moglbym przeleciec, w roznych okazjach, a wcale to nie sa jakies puszczalskie suki
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
trzeba patrzeć i to jak cholera juz nie jeden "niby przyjaciel" probowal mi odczepić wagonik ;-P
|
|
Sweet69
|
|
|
|
Xaero85
|
|
"akurat mam sporo kolegow, ktorzy wlasnie bardzo ufaja... albo maja w dupie swoje babki i dają im swobode..."
Podejrzewam, że raczej to drugie. Jeżeli ktoś ma sexowną dziewczynę, która uwielbia imprezować to niech nie liczy na wierność z jej strony, w drugą stronę tzn. jeśli któraś ma przystojnego faceta lubiącego często imprezować też to działa. Jak człowiek ma wiele okazji do zdrady, to na pewno niektóre z nich wykorzysta. |
Znawca -
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Niekoniecznie, podobno jest miłość, wtedy się nie zdradza (chyba )  |
Ekspert -
 |
|
|
Sweet69
|
|
Taka miłosć trwa aż do pierwszej zdrady  |
Ekspert -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Xero - niektorzy po prostu nie mysla ci.pa/chvujem i dlatego nie zdradzą...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|