Autor |
"Puszczanie laski na imprezę to...?!" |
|
Sweet69
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
hallucyon
|
|
@ ziemon:
to chyba dobrze?
(czolem hall jakos cie dawno nie widzialam)
Oczywiście, że dobrze.
(Z różnych przyczyn ostatnio raczej moderuję niż wypowiadam się.) |
Ekspert -
 |
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
Pamietam jak czesto dziewczyna zdradzala swojego chlopaka np. ze mna i jeszcze nie spotkalem sie zeby jemu o tym powiedziala...zwiazek dalej trwal...powiedzmy ze mialy za duzo do stracenia...sytuacje jak pisze VLAD'ek byly odpowiednie tzn klotnie czeste w zwiazku ,albo odleglosc od partnera...
Pamietam jak do laski zagdalem po fakcie zdrady czy powie o Nas dla swojego faceta...powiedziala ze przeciez zdrady nie bylo (jedynie seks oralny byl) ...a wiec...
 |
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
Bym zapomnial...malpa nie posci sie jednej galezi poki nie zlapie sie drugiej...sprawdza sie tutaj...czesto laska czekala na moj krok...a jezeli z mojej strony nic wiecej nie bylo...grzecznie wracala do swojego chlopaka...
 |
|
|
chłopek
|
|
w ogole to panie troszke zjezdzaja z tematu piszac o facetach a przeciez temat jest wyraznie o kobietach
|
kemesO
|
Analityk
|
|
czesto laska czekala na moj krok...a jezeli z mojej strony nic wiecej nie bylo...grzecznie wracala do swojego chlopaka...
bo po 1 nie chciała wyjść na kvrwę, pewnie jeszcze na samym początku powiedziała "mam chłopaka"
bo po 2 ewentualna agresja jej byłego partnera po rozpadzie związku zostanie skierowana na Ciebie, bo przecież "ona nie chciała, ale tak wyszło, to Ty zacząłeś, nie ona!" , w sumie za***ista linia obrony
i zgodzę się z Vladem, że kobieta obarcza winą byłego partnera i swoją nową zdobycz - byłem w takiej sytuacji
zgodzę się też z kimś tam wyżej, kto pisał, że wystarczy jakiś zły dzień w związku+dobre okoliczności i zdrada gotowa, nawet z głupoty, nie trzeba wcale "sypania się związku", kobiety najczęściej wtedy, zauroczone, próbują czegoś nowego, a facet ma (zazwyczaj) ogromnego kaca moralnego
jeszcze coś - zdań "ja nie jestem dziewczyną typu.../jestem inna/w takiej sytuacji tak bym się nie zachowała/przecież wiem lepiej/przecież znam siebie!" słyszałem tyle, że...
|
|
hallucyon
|
|
...rzygać Ci się chce, jak słyszyć je z ust nowo poznanych koleżanek, co? |
Ekspert -
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
koleżanki jak koleżanki, ale jak słyszałem takie coś od siostry to nigdy nie wiedziałem, co powiedzieć, dlatego hooj, cicho siedziałem
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Puszczenie dziewczyny samej na impreze to samobój, głupota, frajerstwo itp. itd. Kobiete powinno się trzymać krótko przy sobie, możesz ją puścić do koleżanki, do sklepu ale nie na dyskoteke.
- ... (dopisz liczbę) panna po wszystkim mówi, że wraca do chłopaka
- jesteś pijany, idziesz się zabawić, przystawiasz się do panny która jest ładna i sama:
a)obchodzi cię, że ma w domu chłopaka
b)kompletnie cię to nie obchodzi
-kilka razy zdarzało się nawet, że na imprezie panna robiła szybki wymyk jak chłopak wyszedł dosłownie na chwilę po coś..
Alkohol robi swoje, ugnie nawet najbardziej wierną małżonkę bez opieki swojego mężczyzny, taka natura człowieka.
|