Kobiety sa jak małe dzieci. Dzieciaki które za mmłodego nie były wypuszczane z domu lub miały dużo ograniczeń, w momencie wyswobodzenia sa na maksa popiehrdolone. Tak samo z laska jak ja trzymasz na smyczy to sie skvrwi w imie buntu
P.S ten znajomy z wesele to był moj znajomy który nie miał z kim iść, więc zaproponowałem mu taka opcje
piszecie " puscilem laske na impreze" a co dziewczyna to kvrwa jakis pies co sie go spuszcza ze smyczy? w normalnym zwiazku w ktorym jest zaufanie kobieta nie musi prosic chlopaka o pozwolenie na wyjscie, jesli tak robi to jest *******nieta a jesli koles jej zabrania to on jest *******niety. tyle.
wyzwoleniem nazywam rzucanie pustymi banalami (czepiam sie glownie pierwszego zdania, chociaz nastepne tez jest c***owe )
rzuc jeszcze haslo "jak koles rucha wiele kobiet to jest macho, a jak kobieta to dziwka?!?!?!?!!?!? WHY WHY WHY WHY" zeby jakos usprawiedliwic kurevstwo
a wiesz co takie hasla znacza? dokladnie nic. NULL, ZERO. Jalowe klapanie paszcza.
Juz mam kilka takich kolezanek, ktore rzucaja hasla podobne jak ty, zeby zyskac poklask publicznosci, a zjawia sie odpowiedni typ i gdzies te "wartosci" znikaja
mowisz o szacunku dlamnie brakiem szacunku ejst wyjscie na impreze bez poinformowania chociaz partnera
a o tym ty wspomnialas