Autor |
"Puszczanie laski na imprezę to...?!" |
|
ruda_lodz
|
|
nie pisalam o tym. moglam troche rozbudowac wypowiedz. Powiedzenie chlopakowi, ze sie wychodzi imprezowac jak najbardziej. Zaproponowanie, zeby z nami poszedl rowniez. Ale nie proszenie o wyjscie ze znajomymi do klubu. O to mi dokladnie chodzilo. |
 |
|
|
Misiu90
|
|
Malevin SOG.
Zmieniony przez - Misiu90 w dniu 2011-08-20 14:17:27 |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
malv po co to nazywac tak brzydko
sam korzystasz z takich kolezanek bo wszytskie sa potrzebne takei tez wiec .. ?
Ekspert -
 |
|
|
Malevin
|
|
nupel, dzentelmeni nie nazywaja kobiet *****mi to byl raczej przyklad kolejnego popularnego hasla bez znaczenia
|
Specjalista -
 |
|
|
cwiczymy_
|
|
sie smiej , bys zobaczyl jak moj kumpel traktuje dziewczyny na baletach to bys nigdy tam swojej dziewczyny nie puscil ;) Niektorzy maja to w genach.
|
Kubek717
|
|
Normalna wierna dziewczyna, mówi grzecznie Twojemu koleżce podrywaczowi żeby wy******lał
|
|
cwiczymy_
|
|
tylko na dyskotekach jest 100 , 200 dziewczyn a nie jedna Ogolnie nie wnikam w to co robi , ale nie szanuje dziewczyn. Po takim tekscie nie wiem czy nie uderzylby jej w twarz... ma chlopak jakis uraz do dziewczyn i tyle.
Zmieniony przez - cwiczymy_ w dniu 2011-08-21 04:25:49
|
agusiap86
|
|
puszczanie, ja zawsze mówię w piątek idę na imprezę, i nie dodaję nigdy mogę, a jak zabrania to wychodzę jeszcze w sobotę i co mi zrobi? zostawi mnie? jeśli ma być taki to niech zostawia
|
VeR2
|
|
Agusia ja bym Cie zostawil. Twoj chlopak pewnie jest brzydki i biedny to mu szkoda :( |
 |
|
|
Robson.25
|
|
|