Ja uwazam, ze czasami na typowo meskie wypady do pubu na mecz czy nawet gdzies mocno zabalowac nie ma sensu brac dziewczyny bo albo ona sie bedzie nudzic albo my bedziemy opuszczac kolejki
Tak samo jest z pannami. Nie zawsze mozna wziac chlopaka na jakis babski zlot w lokalu gdzie beda sobie opowiadaly o brazylijskiej depilacji i fajnych sukienkach.
Dla mnie to calkowicie normalne
Rafee ale to byla 18-stka jakiejs tam dziewczyny...moja pierwszy raz tam byla u tej laski bo to domowka byla...moze sama nie wiedziala czy wypada wziasc kogos czy nie...mogla spytac ..racja...ale no sam nie wiem co myslec...
Sam mam podejscie ze ona moze chodzic gdzie chce i ja tez tzn jak juz bylo pisane jak ma zdradzic juz na poczatku to co by bylo pozniej..dlatego lepiej wczesniej poznac sie na takiej i nie marnowac czasu na nia...
na takie imprezy przychodzi sie z osoba towarzyszaca bo to raczej oczywiste
Chyba ze ty bys nie chcial wiec niech sobie idzie sama
stateczna żona swojego męża%-)