Autor |
"Puszczanie laski na imprezę to...?!" |
|
tencza_xx
|
|
od razu widać że jacyś przyebani i sami nie mają nikogo do pary buehehehehe rozpie...dala mnie to zawsze |
 |
|
|
ewab
|
|
a mnie zawsze zozpier dala cztranie postów paranoików...
 |
|
|
tencza_xx
|
|
a to dlaczego? |
 |
|
|
fjern
|
|
dziewczyna jak wilk, moralność jak łańcuch, który pęka pod wpływem atmosfery w klubie, ostrej muzyki, kolorowych świateł, przykoksowanych(i nie tylko) kolesi wszelkiej maści..nic nowego ale taka prawda...
dziewczyna inaczej się zachowuje na codzień i w klubie choć to też nihil novi
Jasne, pewno są dziewczyny które by można puścić bez większych obaw. Moim zdaniem jednak łańcuch okazuje się po prostu jeszcze zbyt wytrzymały , a wola zbyt słaba by go zerwać...
ale jak to pisała Świrszczyńska
"Spętana ciemnym instynktem macierzyństwa,
spragniona czułości jak astmatyk powietrza,
z jakim mozołem buduję w sobie
swój piękny człowieczy egoizm,
zastrzeżony od wieków
dla mężczyzny."
i w końcu go zerwie... kwestia czasu.
ad extremum chce to niech idzie... ale gdy ona będzie się dobrze bawić ja również choć w innym klubie  |
Znawca -
 |
|
|
tetsuo86
|
|
jakbyscie swoich kobiet na imprezy nie puszczali,to nie bylo by gdzie palca wlozyc fajnie pojsc na impreze i zaruchac,ale najczesciej to jest dziewczyna jakiegos niewinnego kolesia...
Zmieniony przez - tetsuo86 w dniu 2007-03-24 22:20:15 |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
powiem Ci to samo jak puścisz swoją dziewczynę na imprezę do klubu, gdzie ja będę
|
|
tetsuo86
|
|
w****ia mnie juz ten brak wiernosci...przez to sa same problemy,co innego jak kobieta wolna jest i chlopak tez. Ale jak sobie pomysle,ze mojej kobiecie jak pijana na jakiejs impreziebyla koles *****a do ust wklada,to brr...suka zacznie w domu siedziec w jakich czasach musimy zyc,zeby martwic sie,ze kobieta nas moze gdzies zdradzic...tak jak zabawa z benzyna i zapalniczka
Zmieniony przez - tetsuo86 w dniu 2007-03-24 22:31:13 |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
Spokojnie nie jestem w desperacji,chcialem znac wasze zdanie...juz mozecie temat skasowac i dzieki za opinie i wyrazenie waszego zdania...
 |
|
|
Szarek
|
|
kemesO
Łatwo Ci mówić, ale jak tu się nie przejmować?
Ty chociaż miałeś znajomego co miał ją na oku... A ktoś kto będzie w takiej sytuacji może byc wychujany i nawet się nie dowie. Właśnie ta niepewność jest najgorsza |
 |
|