FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9634 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Pytania do plci meskiej, odnosnie seksu 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "Pytania do plci meskiej, odnosnie seksu"   

Anilli
 Wysłana - 29 wrzesień 2017 18:18      [zgłoszenie naruszenia]

Nie mozna powiedziec ze pochwa.jest przyjemniejsza jesli to reka szybciej zapewni wytrysk noi i przynajmniejgo ,apewni.

Anilli
 Wysłana - 29 wrzesień 2017 18:19      [zgłoszenie naruszenia]

Go zapewni* ale masz racje, mechanicznie to nie realne zeby pochwa byla lepsza. Reka jest dopasowana i lepiej wspolgra.

Termitek
Little boy
 Wysłana - 29 wrzesień 2017 22:38      [zgłoszenie naruszenia]

Jest jeszcze to że pochwa pochwie nie równa, są laski z którymi było mi naprawdę dobrze bo miały bardzo ciasno a są takie gdzie ile bym się nie namachał to mało czułem. Odnośnie robienia laski to też liczy się technika i nastawienie laski. Inaczej ciągnie karyna w kiblu a inaczej robi przez pół godziny ukochana w łóżku podkręcając Ci napięcie. A jeszcze inaczej jak się na coś mega w****isz a ukochana nagle sięga do twojego rozporka i zaczyna Ci robić z pełną pasją i wtedy odprężenie po adrenalinie, widok jej zadowolonej twarzy i uczucie orgazmu powodują, że masz odjazd życia

...

Znawca -

Anilli
 Wysłana - 30 wrzesień 2017 10:27      [zgłoszenie naruszenia]

Ok. A jesli chodzi o pochwe i reke, to rozni sie jedyniw tym ze pochwa jest mniej ciasna i nie koncentruje tak dokladnie przyjemnosci jak masturbacja? Noi sluz ktory zmniensza sile tarcia. Dla was liczy sie mocny uscisk. Wlasciwie to pochwa jest chyba na ostatnim miejscu pod wzgldedem dawania wam roznkoszy ;D

hulio
 Wysłana - 1 październik 2017 00:42      [zgłoszenie naruszenia]

Widzę, że Ty dalej swoje ;) Masz jakąś nerwicę natręctw czy co?
Tak, gdybym miał do wyboru zwalić sobie ręką, a sztuczną pochwą wybrałbym rękę. Ręka lepsza pod tym względem, nie da się tego zmienić, czysta fizjologia, potrafisz się z tym pogodzić?

Anilli
 Wysłana - 1 październik 2017 01:25      [zgłoszenie naruszenia]

A mozesz to wyjasnic? "Reka lepsza pod tym wzgledem,czysta fizjologia" . Tylko ciekawe czemu napisales onsztucznej pochwie,chyba z prawdziwa miales niewiele wspolnego.Czytajac kiedy opinie o sztucznych pochwach faceci chwalili ze doznania lepsze niz z reka. No ale Ty wiesz za wsystkich zapewne. Jesli tak naprawde jest i dla kazdego mezczyzny przyjemniej z reka to sie z tym pogodze. Przynajmniej jestes szczery. Dziekuje.

Anilli
 Wysłana - 1 październik 2017 01:33      [zgłoszenie naruszenia]

Taka fizjologiczna faceci wola reke od pochwy, ok. Pogodze. Patrzac na date od kat tu na forum jestes,nie jestem pewna czy w jakiejs byles oprocz sztucznej? Poriwnaj dlaczego jest gorsza dla was.

hulio
 Wysłana - 1 październik 2017 15:36      [zgłoszenie naruszenia]

Jeżeli poczułaś się urażona to przepraszam, napisałem pod wpływem impulsu.

Napisałem o sztucznej ponieważ rozpatrujesz pochwę jakby w oderwaniu od całości czyli kobiety i jej wpływu na faceta, a ja w ten sposób jedynie sztuczną pochwę jestem w stanie postrzegać.

Tak, to prawda, nie byłem w żadnej innej. Byłem ofiarą wypadku komunikacyjnego w dzieciństwie i jestem zbyt mocno zdeformowany cieleśnie by jakakolwiek prawdziwa kobieta się mną zainteresowała. Również te na portalach dla niepełnosprawnych są zainteresowane dopóki dopóty widzą tylko moją twarz. Muszę się z tym pogodzić, że nie będę nigdy miał prawdziwej kobiety, pomimo, że jestem wrażliwym, uczuciowym facetem i bardziej niż seksu brakuje mi tego ciepła, spojrzenia, którym kobiety darzą facetów i którym nigdy nie obdarzą mnie. Życzę Ci byś doceniła to co masz i nie zwracała uwagi na takie detale jak mniejszy ucisk pochwy niż ręki.

Pozdrawiam, Łukasz.

Zmieniony przez - hulio w dniu 2017-10-01 15:40:39

Anilli
 Wysłana - 1 październik 2017 19:09      [zgłoszenie naruszenia]

Hej. Ja tez przepraszam, nie chcialam Cie urazic. Wspolczuje naprawde, jednak mysle ze nie potrzebnie satawiasz sie na zrezygnowanej pozycji. Nie rozumiem jednak dalaczego wypowiedziales sie nie majac doswiadczenia.Mniejsza z tym. Teraz mi glupio bo ludzie maja tak ogromne problemy... Ale mi tez troche odbilo po chorobie. Nie wierze ze z Twoim wygladem jest az tak zle, napewno masz szanse trafic na kochajaca osobe. Pozdrawiam

Anilli
 Wysłana - 1 październik 2017 19:10      [zgłoszenie naruszenia]

O ile napisales to calkiem powaznie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

Pytania do plci meskiej, odnosnie seksu

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9