To tak jedna laska pokazała mi że mam u niej szanse, podoba mi sie naprawde to mysle sobie sprobuje. No i sprawy sie mają tak że umówiłem sie z nią żeby pogadać przy jakims piwku czy tam czyms w sobote. I chce poprostu zrobic na niej takie wrażenie żeby była moja. Wiem jak mam gadac tak mi sie wydaje przynajmniej ( Jakby ktos miał jakis extra temacik to jestem wdzięczny), Ale np isc do baru czy do kawiarni, nie bede szalała z kolacjami jakbym sie chcial oświadczać tak mi sie wydaje jak to rozegrać panowie ???? macie jakies złote sposoby moze
Zmieniony przez - bondbond w dniu 2006-10-02 17:51:02
spontan,spontan,spontan- nikt Ci gotowej recepty nie poda...weź ją w jakieś ciekawe miejsce,skoro wiesz co mówić i będziesz gadał interesująco to zapewne ujrzysz blask w jej oku na Twój widok ,no chyba ,że jest z młodego pokolenia,to zaświecisz breloczkem(marki nie podaję ) i jest Twoja
Zmieniony przez - Saymonn w dniu 2006-10-02 17:54:49
Boże jaka małolata jeszcze na piwo masz ją brać ttylko Kawiarnia.
Jak chcesz zrobić dobre wrażenie to bądz naturalny i dobrze wychowany.
Otwieranie drzwi itp
Temat do rozmowy zawsze się znajdzie.
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-10-02 17:58:00
to jest laska która poprostu wie ze moze miec to co chce dlatego sie pytam... nie mówie mam lekki stresik , chociaz pewnie jak zaczne gadac to mi zejdzie tylko chce tak to zrobic jakos niebanalnie zebym nie był jak ci wszyscy którzy sie do niej wczesniej dowalali .... . i tak cos wymysle jesli nie macie nic ciekawego tylko tak sie pytam
na 16tce nie trudno wywrzeć dobre wrażenie...
i ten pomysł z samochodem wcale nie jest głupi
Jak miałam 16 lat to nie myślałam o randkach
Weź ja do dobrej kawiarni, przjedź pod dom potem odwieź
Jeżeli chcesz to możesz kupić jedną różę, jedną nie cały bukiet.
No i nie pij nic w końcu będziesz samochodem i chcesz zrobić dobre wrażenie.