Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Witam kochani, Moja siostra z mężem i synkiem wykupili wakacje na Kos. Co tam się teraz dzieje to wiadomo. Slyszalem opinie ze ludzie nie wychodzą z hoteli bo strach. Czy można odwolac wycieczke i otrzymać zwrot pieniędzy? Nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Dzięki i pozdrawiam :* ______________________________ Piłsudczyk.
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Witam kochani, Moja siostra z mężem i synkiem wykupili wakacje na Kos. Co tam się teraz dzieje to wiadomo. Slyszalem opinie ze ludzie nie wychodzą z hoteli bo strach. Czy można odwolac wycieczke i otrzymać zwrot pieniędzy? Nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Dzięki i pozdrawiam :* ______________________________ Piłsudczyk.
trochę późna odpowiedź ale wszystko zależy od umowy jaką podpisali, wszystkie informacje o możliwości odowołania wycieczki na pewno są w regulaminie _______________________________
pytałem w sumie dla wlasnego info szwagier jest adwokatem, siostra radcą. Ale pojechali i im się podoba _______________________________ Piłsudczyk.
Byłem w tym roku na rodos i ani razu nie spotkałem żadnego z tych brudasow